2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

58 بازدید | 6 پست

دخترم دوماهه است بردم دکتر یکم سرماخورده است مدفوعش سبزه ولی تب نداره حساسیت هم داره خس خس سینه فردا ببرم واکسن بزنم چون فردا دوماهه میشه یا چندروز دیرترببرم

من امروز واکسن دو ماهگی دخترم صبح زدم... تا الان نه تب کرده خداروشکر نه بی قراری ، درد هم که ظاهرا نداره ... البته همه بچه ها یجور نیستن ممکنه بچه شما فرق داشته باشه برای همین دو روز دیرتر ببرید بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سرما نخورده بود اما واکسن تب و درد و بیقراری میاره معمولا و بچه منم نسبت به بچه های دو ماهه دیگه که اونجا بودن خیلی ریزتر و ضعیف تر بود اون خانمی هم که واکسن میزد میگفت حواست باشه چون بچت کوچولو هستش ممکنه قندخونش بیفته ، واسه همین خیلی استرس داشتم اذیتش کنه ولی خدارو شکر تا حالا خوب بوده 

بچه شما هم چون سرما خورده بتازگی شاید سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشه و برای همین واکسن نزنن البته میگم شاید ‌، اطلاع دقیق ندارم... ولی کلا دو روز دیرتر بزنید بهتره تا بچه یکمی حالش بهتر بشه و یکمی حالش جا بیاد بعد دوباره ببریدش واسه واکسن