2777
2789

سوال منم هست.تو بک گراند پیاما چجوری میشه عکس گذاشت؟

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بتونی شمارشون رو با اسمشون  وی خود گوشی نه سیمکارت سیو کنی ودر قسمت ویرایش عکس اضافه کنی

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
منم نمیدونم چه جوری میشه برای مخاطبینم که تماس میگیرن عکس بزارم .اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.ممنونم

اگ فهمیدی ب منم بگو

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
باید بتونی شمارشون رو با اسمشون  وی خود گوشی نه سیمکارت سیو کنی ودر قسمت ویرایش عکس اضافه کنی

در قسمت ویرایش نام و شماره تلفن فقط دارم جایی نداره که عکس بزارم 😔

در قسمت ویرایش نام و شماره تلفن فقط دارم جایی نداره که عکس بزارم 😔

آخه شمارت روی سیمکارت سیو شده منتقلش کنید به دستگاه یعنی گوشی

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
چه جوری منتقلش کنم؟

دوباره شماره رو وارد کن و از قسمت سیو کردن دستگاه رو انتخاب کن