2777
2789
اخه خدا عزیزم میگه بخواین از من لطف داری شما خواهرم به من ولی منو ایشون ۴سال باهم بودیمو اصلا معلوم ...

خوب دعا کن که واقعا سالم باشه مطمئن باش حتمن اگه به هم میرسیدین یه اتفاق بدی می افتاد که خدا یه سنگ بزرگ جلو پاتون گذاشت وگرنه من خودمم خیلی دعاها کردم که برسم یا اون چیزی که میخوام بشه نشد و نشد فقط هی از ایمانم کمتر میشد 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم به نظرم رو اون رابطه اي كه چهارسال بوده و خبري نشده  حساب نكن اصلا  مردا اگه از ته ...

میفهمم بخدا

خودمم کاملا درک میکنم اما ...

وای حالم خیلی بد عه بچه ها

برام دعا کنید تو رو خدا

میفهمم بخدا خودمم کاملا درک میکنم اما ... وای حالم خیلی بد عه بچه ها برام دعا کنید تو رو خدا

ايشالا به خق ماه مبارك خدا دلتو اروم كنه و بهترين مصلحت رو هرچي سريعتر برات پيش بياره 

انشالله❤️

خوب دعا کن که واقعا سالم باشه مطمئن باش حتمن اگه به هم میرسیدین یه اتفاق بدی می افتاد که خدا یه سنگ ...

ای خدااااا...

چطور بعضیا اینطوری با احساس یه دختر و خانوادش بازی میکنن و میرن.خدا چجوری میخواد ج اینارو بده اخه

استارتر اصلا به حرف اینایی که همش دارن ناامیدت میکنن گوش نده نمیدونم چرا هر وقت یکی تاپیک میزنه و میخواد که به عشقش برسه همه میان میگن نمیشه قسمت نیست مصلحت و ... ازین حرفا 

قسمت یعنی از بین این همه پسر شخصی به فلان اسم اومده و وارد زندگی شما شده اما اینکه اون شخص تو زندگی شما بمونه یا نمونه دیگه انتخاب شماست

حداقل واسه رسیدن به کسی که دوستش داری با جوون و دل تلاش کن بذار اگه اخرش نشد یه روزی خودتو سرزنش نکنی حداقل با خودت بگی من همه زورمو زدم اما نشد

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

استارتر اصلا به حرف اینایی که همش دارن ناامیدت میکنن گوش نده نمیدونم چرا هر وقت یکی تاپیک میزنه و می ...

مرررررسی عزیزم از این انرژی که توی کلامت هست...دقیقا...

من خیلی از خدا دور شدم مدتی.فک کزدم صددرصد شده همه چی و این غرور من شاید باعث این اتفاقا شد اما الان فهمیدم فقط ذره ایی هستم دربرابر عظمت و اراده هدا و واقعا ازش میخوام ببخشه منو و دوباره کمکم کنه..ممنونم عزیزم

برداشتم عزیزم اما خیلی واسم سخت بود خیلیییی نتونستم ادامه بدم    

خوب نائب بگیر عزیزم اون واست انجام می ده ولی صدقه روزانه شو خودت باید بدی 

با خدا باش و پادشاهی کن
ای خدااااا... چطور بعضیا اینطوری با احساس یه دختر و خانوادش بازی میکنن و میرن.خدا چجوری میخواد ج ای ...

واسه من 2 بار تو زندگی ام پیش اومد هر دو بار ضربه روحی سختی خوردم نمی دونم چی بگم ولی از اولی هر گز نمی گذرم چون فریبم داد

با خدا باش و پادشاهی کن