2777
2789
عنوان

خیلی داغونم چکار کنم

111 بازدید | 13 پست

بخاطر قرض و قسط تنها طلایی که داشتم رو فروختم یه طلای اجرت بالا و شیک که بعد از سالها پس از ازدواجمون خریده بودم و خیلی دوستش داشتم ،دارم دیوونه میشم چطور اروم بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبور بودم سررسید چکمون رسیده بود،هیچوقت نتونستم طی این ده دوازده سال طلا و چیزی که فروختم رو جایگزی ...

نمیشه واقعا .ولی خدا بزرگه ناراحت نباش .خداروشکر کن اونو داشتی  ک بفروشی ب ی زخمی بزنین ناراحت نشو

میگم سوال..... خارجیا حتی پولداراشون هم طلا نمیپوشن ترجیح میدن برلیان و نقره بپوشن اونموقع چرا طلا ...

درد بجایی که از وقتی اینو خریدم گزاشتم بانک وام گرفتم در حالی که عاشقشون بودم ازش هیچ لذتی نبرم ،من اصلا طلا دوست نیستم برای همین خیلی راحت بعد ازدواج همه طلاها رو فروختم ولی اینو خیلی دوست داشتم جیگرم میسوزه درد داره برام 😢😢😢

من تو این ده سال بخوام جمع بزنم بیشتر از نیم کیلو طلا فروختم

یکیشو  یه هفته بعد از خریدن فروختم ولی اصلا برام اهمیت نداشته 

خیلی طلا دوست ندارم باشه استفاده میکنم نباشه هم مهم نیست

تو هم خودت رو برا این چیزا ناراحت نکن انشالله بهترش رو میخری 

وای منم اینجوری ام ها، یه جورایی وابسته ام به طلاهام اینا. اسکال نداره عزیزم، غصه نخور، تن ات سالم باشه.

خدا باعث و بانی این شرایط اقتصادی رو هم بکشه راحت شیم.

ان شالله بهترش رو میخری

خیلی