2777
2789
عنوان

تکثیر گل یاس

1140 بازدید | 9 پست

کسی روش تاکثیر گل یاس رو بلده توی نت سرچ کردم متوجه نشدم دلم گل یاس خواست میشه از همسایمون شاخه بگیرم بذارم توی اب قلمه بخوره؟یا الان نمیشه؟

خدایا به امید تو

یاس روش تکثیرش خوابانیدنه

یعتی یک گلدون کوچیکپر از خاک میکنی میذاری کنار گلدون مادر ، وسط یک شاخه از یاس رو در حالی که سرش آزاده و تهش به گیاه مادر وصلهمیذاری توی خاک و آبیاری میکنی ، هر وقت اون قسمت از یاس که آزاده برگ جدید داد یعنی ریشه داده ، قسمت قبل از گلدون کوچک رو قطع میکنی و گیاهت رو جدا میکنی . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
یاس روش تکثیرش خوابانیدنه یعتی یک گلدون کوچیکپر از خاک میکنی میذاری کنار گلدون مادر ، وسط یک شاخه ا ...

مرسی عزیزم

پس برم از همسایه ساقه بگیرم فایده نداره؟

خدایا به امید تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم پس برم از همسایه ساقه بگیرم فایده نداره؟

نه 

باید یه گلدون کوچیک ببری و زحمت آبیاری و نگه داریشو بدی به همسایه مهربونت 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
نه  باید یه گلدون کوچیک ببری و زحمت آبیاری و نگه داریشو بدی به همسایه مهربونت

عزیزم مرسی که گفتی همسرمم  اصرار که بره از همسایه بگیره منم توی نت سرچ کردم حس کردم فرق داره روشش

شمعدونی چی قلمه زدنش چطوره؟

خدایا به امید تو
عزیزم مرسی که گفتی همسرمم  اصرار که بره از همسایه بگیره منم توی نت سرچ کردم حس کردم فرق داره رو ...

خواهش گلم 

ساقه شمعدونی رو کج بِبُر و توی خاک با انگشتت یه سوراخ ایجاد کن و شمعدونی رو فرو کن توش و با دست محکمش کن و آبیاری کن . 

یادت باشه شمعدونی خیلی کم توقع و قویه ولی عاشق آب و آفتابِ ، هر روز آب و  روزی یکساعت نوی آفتاب میخواد حداقل

خواهش گلم  ساقه شمعدونی رو کج میبری و توی خاک با انگشتت یه سوراخ ایجاد کن و شمعدونی رو فرو ...

مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی یه دنیا تشکر

شمعدونیم گل جدید داده ولی امروز دیدم روی گلبرگ هاش سفیده دلیلش چی میتونه باشه؟

باغبون گفت هر سه روز یه بار اب کافیه،به نظرت هر روز اب بدم؟

خدایا به امید تو
مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی یه دنیا تشکر  شمعدونیم گل جدید داده ولی امروز دیدم روی گلبرگ ...

خواهش میکنم ، خودمم گلها رو دوست دارم آخه ، بیمار شده توی نت دقیق بزن علائمش رو ، برات میاد چکار باید بکنی ، سه روز یکبار برای روزهای گرم خیلی کمه 

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه بانکه در این سایت کلی مقاله در مورد آموزش پرورش انواع گل و گیاه آپارتمانی و شناختآفات گل و گیاه آپارتمانی قرار داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم های  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره. خوبی این سایت اینه کهمشاوره گل و گیاه به صورت آنلاینو مستقیم با متخصصان گل و گیاههستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه  بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، نکات مهم شرایط نگهداری از سانسوریا مهتابی، تکثیر کاکتوس و آشنایی با گل های مناسب باغچه خانه در فصول مختلف ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره.و همچنین فروش انواع خاک و کود به سراسر ایران رو هم دارند. خوبی این سایت اینه که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین و مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید