2821
2789
عنوان

اسم نیکو

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 55 پست
ثامن الحجج اسم امام رضاست.اسم دختربگین اگه میدونین

ثامن اسم عدده،اسم بچه رو اگه دوست داری بذار امیررضا،هم مذهبیه هم قشنگه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر بنظرم بذار امیررضا،هم مذهبیه هم قشنگ و امروزیه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اخه یکی نیست بگه چه ثوابی داره اگر تاریخ زایمان من با تاریخ ولادت یکی از ائمه یکی باشه؟ اخه چرا یه ا ...

از همه ی این حرفها گذشته بچه باید سروقت دنیا بیاد . بیشتر رشد مغز بچه تو ماه آخره . با زایمان زود هنگام به بچه آسیب میزنیم.

از همه ی این حرفها گذشته بچه باید سروقت دنیا بیاد . بیشتر رشد مغز بچه تو ماه آخره . با زایمان زود هن ...

این نمیگه زودتر به دنیا بیاد. میگه جلو خودت رو بگیر تا زایمان نکنی و روز ولادت یکی از ائمه بری برا زایمان. مگه دست منه؟ اصلا برا زایمان زود هنگام هم مگه دست منه؟ هرچی دکتر صلاح بدونه و قسمت باشه همون میشه. مگه من برم بیمارستان بخوام بگم زود بچه رو به دنیا بیارین اونا به حرف من گوش میدن؟ اونم بخاطر همچین دلیل مسخره ای

این نمیگه زودتر به دنیا بیاد. میگه جلو خودت رو بگیر تا زایمان نکنی و روز ولادت یکی از ائمه بری برا ز ...

دیر که نمیشه بری😆

جلو خودتو بگیری یعنی چی؟!🤔

این حرفها شدنی نیست که

ولی مگه یادتون رفته 7/7/97 ی عده پیش از موعد زایمان کردن تا تاریخ ولادت بچه شون لاکچری باشه ؟

در جواب حرفهای پدر شوهرت فقط لبخند بزن 😊

دیر که نمیشه بری😆 جلو خودتو بگیری یعنی چی؟!🤔 این حرفها شدنی نیست که ولی مگه یادتون رفته 7/7/97 ...

میگم بی عقل و بیشعوره همینه دیگه. منم گفتم شدنی نیست، ولی زیر بار نمیره میگه اگر خودت بخوای میشه. ادم باید خیلی احمق باشه که بخاطر لاکچری شدن یا ثواب دروغین بخواد جون و سلامتی خودش و بچش رو به خطر بندازه

2824
2823
2791
2779
2792