2821
2789
عنوان

اسم نیکو

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثامن الحجج اسم امام رضاست.اسم دختربگین اگه میدونین

اگه اسم بچتو بذاری ثامن،درسته لقب امام رضاس و شما براش احترام قائلی ولی بچهها اینطور نیستن،

به این فک کن که بچت تا وقتی عاقل میشه باید مسخره دوستاشو بخاطر اسمش بشنوه.

بچه ها نمیفهمن

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
یکی بگه من با این پدرشوهر احمقم چکار کنم؟ میگه زایمان نکن تا با ولادت یکی از ائمه ها تاریخ زایمانت ر ...

بگو با نوه ات صحبت کنن ببین کی علاقه داره بیاد بیرون مغز فندقی

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
مهدیار بین اسمای پسرت خوبه، اسم دختراتو دوست ندارم

مهدی قشنگ تره بنظرم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یا همه ی ائمه  

اخه یکی نیست بگه چه ثوابی داره اگر تاریخ زایمان من با تاریخ ولادت یکی از ائمه یکی باشه؟ اخه چرا یه ادم باید انقدر بشعور باشه؟اصلا مگه دست منه؟ فقط از اسلام و مومن بودن این تظاهرا و نماز اول وقت خوندن رو بلده وگرنه هم تهمت میزنه، هم بخاطر منافعش قسم دروغ میخوره، هم ظلم میکنه، هم به اسم دین دروغ تحویل بقیه میده هم راحت دل میشکونه. تازگیا هم یه چیز جدید رو کرده میگه اگر حاجتی دارین به من توسل کنین حاجتتون براورده میشه. والا پیغمبر خدا هم همچین حرفی نمیزد که این میزنه

خوب احتمالا پدر مادر اون بچه اطلاعات نداشتن، تصور کن بچه بره یه کشور عربی ببینن اسمش هشتمه🥺

مثل‌ایام هفته که افغان ها میزارن اعدادم هست ولی‌خیلی به ندرت تر از ایام هفته

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی