2777
2789

کتثنی دختر منم چراغ داره انداختم لباسشویی ولی بازم همچنان چراغ میزنه باطریشم هشت نه ماهه هنوز تموم نشده

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

با یه اسکاج کهنه

کفی کن محکم بکش روش

بعدم با یه دستمال خشک کن.تمیزِ تمیز میشه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتثنی دختر منم چراغ داره انداختم لباسشویی ولی بازم همچنان چراغ میزنه باطریشم هشت نه ماهه هنوز تموم ن ...

ار فردا دیگه چراغ نمیزنه😁😁😁

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
کتثنی دختر منم چراغ داره انداختم لباسشویی ولی بازم همچنان چراغ میزنه باطریشم هشت نه ماهه هنوز تموم ن ...

واقعا منم همش میخوام بندازمش توماشین اما میترسم خراب بشه 

ار فردا دیگه چراغ نمیزنه😁😁😁

نزنه اتفاقا خواهر زادم‌حسودی کفش دخترمو می‌کرد بهش گفتم خاله جون این باطریش زود تموم میشه دیگه چراغ نمیزنه کفشه با بچه لج کرده همچنان چراغ میزنه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
کفشش اینه شستنش خیلی سخته

ووووی خدااااااا😍😍😍😍چه گوگولی

چند وقتشه؟؟وای دلم خواست،کی شه بخرم برا دخملیم😍😍😍