2777
2789

از وقتی فهمیدی بارداری ..فرقی ندارن پنج هفته باشی یا بیشتر ..پرونده تشکیل میدید ..بهت تاریخ دوباره اومدنت رو میگن ..بعدش باز برای واکسن ها باد بری بزنی ..قلبش  و میتونی صداشو بشنوی..بهت قرص میدن ..فولیک اسید.قرص آهن..و همه این ها رایگانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی فهمیدی بارداری ..فرقی ندارن پنج هفته باشی یا بیشتر ..پرونده تشکیل میدید ..بهت تاریخ دوباره ا ...

اجباریه؟؟؟یاخدا واکسن چی؟؟؟ازکی واکسن چند هفتگی؟

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
همون کارای مطب رو میکنن فقط حق نوشتن آزمایش و سونو ندارن و اینکه هر بار خواستی بشون مراجعه کن هر مشک ...

خوب من شنیدم سونوگرافی میکنن ک🤔صدای قلبشو بشنوم پس اینطور ک معلومه فردا باید برم

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
همون کارای مطب رو میکنن فقط حق نوشتن آزمایش و سونو ندارن و اینکه هر بار خواستی بشون مراجعه کن هر مشک ...

من شنیدم ارجا میدن دکتر سونو ایناهم مینویسن اصلا گفت بیای بهداشت لازم نیس دکتر بری

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
اجباریه؟؟؟یاخدا واکسن چی؟؟؟ازکی واکسن چند هفتگی؟

اجباری که چه عرض کنم .دوست داری نرو ..اگه پولشو داری که بری مطب برو ..ولی برای واکسن هفته شانزدهم به مادر باردار واکسنی به نام واکسن کزاز هست و یه واکسن دیگه که یه ماه بعدش باز میری و میزنن.واکسن های بچه هم که به دنیا بیاد رو مرتب میگن بیا بزن ..