2777
2789
عنوان

من باردارم

261 بازدید | 15 پست

سلام من دو روز از پریودم میگذره چند بار بی بی چک زدم منفی بوده ولی امروز ازمایش دادم ک بتام 247 بود با وجود بی بی چک منفی !!!! فقط دل درد و کمر درد دارم کسی اینجوری بوده

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
0
0%
2
1
100%

بتات ک خوبه برای بارداری ناشتا بی بی بزن

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنجه ازمایشگاه چقدر بود؟؟؟ 

مبارکه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بتات ک خوبه برای بارداری ناشتا بی بی بزن

ناشتا چیه

منظورتون ادرار اول صبحه؟!

استاتر مبارکه عزیزم وقتی ازمایش مثبته نیازی ب بی بی چک نیس

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

مبارکه عزیزم 😍

بله کیت هست دیگه

برای بعضیا شاید نشون نده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

خیلی ممنونم ازتون

رنج ازمایش برای هفته های مختلف متفاوت بود ک مال من بین هفته 2_3 بود 

من دو سال پرولاکتین بالا داشتم ک معلوم شد ی تومور تو هیپوفیز دارم ک دی ماه عمل جراحی شدم و دکترم گفت بعدش دیگه مشکلی واسه بارداری ندارم انشالله ک همه چی بخیر بگذره خیلی وقته منتظرم و البته نگران انشالله سونوگرافی ها هم سالم باشن و البته قسمت همه ارزومندها بشه 

منم کیست تو سرم دارم نمیدونم عمل کنم یا نه ..سخت بود؟

نه جراحی سختی نبود فقط دو ماه نیاز ب استراحت داری سرتو خم نکنی چیزای سنگین بلند نکنی و ...

جراحی از طریق بینی و سینوس ها انجام میشه ی روز هم بعد عمل با اینکه هوشیاری باید تو آی سی یو تحت نظر باشی

البته ادنوم من با دارو برطرف نشد واسه همین جراحی شدم