سلام من دو روز از پریودم میگذره چند بار بی بی چک زدم منفی بوده ولی امروز ازمایش دادم ک بتام 247 بود با وجود بی بی چک منفی !!!! فقط دل درد و کمر درد دارم کسی اینجوری بوده
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
رنج ازمایش برای هفته های مختلف متفاوت بود ک مال من بین هفته 2_3 بود
من دو سال پرولاکتین بالا داشتم ک معلوم شد ی تومور تو هیپوفیز دارم ک دی ماه عمل جراحی شدم و دکترم گفت بعدش دیگه مشکلی واسه بارداری ندارم انشالله ک همه چی بخیر بگذره خیلی وقته منتظرم و البته نگران انشالله سونوگرافی ها هم سالم باشن و البته قسمت همه ارزومندها بشه