2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

83 بازدید | 12 پست

از بی عرضگی خودم کلافه م‌ از اینکه میخوام همه ازم‌راضی باشن نمیتونم نخ بگم میخوام همه رو از خودم راضی نگه دارم هرکی هر حرفی میزنه سکوت می‌کنم چه مطابق میلم باشه چه نباشه 

باعث شدم همه ازم توقع زیادی داشته باشن شوهر خانواده شوهر خواهر برادر همه توقع دارن میخوام فقط درددل کنم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

برن گمشن بابا. منم از دیشب اعصابم خرده سر این خاله زنک بازیا

که چرا تولد دختر جاری که مردا هم بودن با مانتو رفتم‌.... شومیز و... نپوشیدم

انگار قراره باب میل بقیه لباس بپوشم. یه لحظه چرخیدم مدل نگاه مادرشوهرمو دیدم اعصابم خرد شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همه را شناختم دست من نمک نداره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یا از تنهایی میترسی یا اینکه فک میکنی یه روز توام بهشون نیاز مند میشی.. این افکارو بریز دور

به نظر خودم هیچکدوم امروز با خواهرم حرف میزدم میگفت تو به خانواده همسرت خیلی بها میدی فلان کار می‌کنن فلان حرف میزنن جوابشونو‌ نمیدی گفتم من جواب هیچکی نمیدم همین خواهر خودم زنگ بزنه بگه بیا خونمون نمیتونم بگم نه چون ناراحت میشه درصورتیکه یه کاری دارم یه مشکلی دارم میگم نمیتونم بیام واسش همین مثالارو آوردم گفتم من کلا بی عرضه م امروز خیلی از خودم بدم اومد 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
برن گمشن بابا. منم از دیشب اعصابم خرده سر این خاله زنک بازیا که چرا تولد دختر جاری که مردا هم بودن ...

من باید حواسم به دو طرف باشه ببینم خانواده همسرم ناراحت نشن خانواده خودم ناراحت نشن به کل خودمو فراموش کردم 

من باید حواسم به دو طرف باشه ببینم خانواده همسرم ناراحت نشن خانواده خودم ناراحت نشن به کل خودمو فرام ...

انقدر بگو مهم نیست مهم نیست تا اهمیتش کم شه

اشتباه میکنی خودتو گذاشتی اولویت آخر

انقدر بگو مهم نیست مهم نیست تا اهمیتش کم شه اشتباه میکنی خودتو گذاشتی اولویت آخر

علنا بهم میگن بی عرضه ای فقط به خاطر اینکه نمیخوام دل کسی بشکنم این میگه فقط به حرف من باش اون میگه به حرف من باش 

به نظر خودم هیچکدوم امروز با خواهرم حرف میزدم میگفت تو به خانواده همسرت خیلی بها میدی فلان کار می‌کن ...

جلوی کسی نگو بی عرصه ایی.. به حرفاشون فک کن و دنبال راه حل باش.. هنه همینجوری به خودسون اومدن.. با حرف یا رفتار دیگرون..

خب تو این زمونه به ادم خوب میگن بی عرضه

نمیتونم نه بگم باعث شدم خودم خیلی لطمه بخورم خودمو خیلی پایین آوردم به خاطر رضایت بقیه

نمیتونم نه بگم باعث شدم خودم خیلی لطمه بخورم خودمو خیلی پایین آوردم به خاطر رضایت بقیه

اشتباهه

به نظر با هر شخصی مو به مو مثل خودش باش. خوب بود خوب باش. تو روت میخنده ولی خیری نداره همینطور

متلک میگه،متلک بگو

اجازه نده هرکسی ازت سواستفاده کنه

والا من مادرمم برادرمو بیشتر دوست داره، یجاهایی چند قدم عقب می ایستم که داداشم انجام وظیفه کنه

خانواده شوهر که جای خود داره

اشتباهه به نظر با هر شخصی مو به مو مثل خودش باش. خوب بود خوب باش. تو روت میخنده ولی خیری نداره همین ...

ممنون از راهنماییت باید یه تجدید نظر تو رفتارم‌بکنم البته اگه بتونم