bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان تیپ پسر بچه؟؟؟؟ 895 بازدید | 15 پست سلام دوستانواسه پسر بچه زیر ده سال چجور تیپی بهتره؟شلوار لی و تی شرتشلوارک لی و کتان و تی شرت و خلاصه اسپرت؟یاپیرهن شلوار و کت شلوار و .... یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1398/02/14 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_khoone عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 9077 مسلما اسپرت همه جايى تره. كت و شلوار براى مراسمات و عروسى قشنگه اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
__gharb_e_ashena__ عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 10100 اسپرت شلوارک و تی شرت مثلا یه کلاه هم بخر براش ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 اسپرتخواهشا به بچه کوچیک کت و شلوار نپوشونید🤦♂️نهایتش،جلیقه و شلوار ست منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
nnastarann عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 2544 من کت شلوار دوس ندارم. عاشق تیپ اسپرتم ❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 اسپرت خواهشا به بچه کوچیک کت و شلوار نپوشونید🤦♂️ نهایتش،جلیقه و شلوار ست یکی از اقوام خیلی ادعاش میشع ک خانواده دارن و مذهبی مثلاتن پسرش ک قدش هم کوتاس مردونه میپوشونخ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 اسپرت خواهشا به بچه کوچیک کت و شلوار نپوشونید🤦♂️ نهایتش،جلیقه و شلوار ست کت شلوار پارچه ای چی😄 یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 یکی از اقوام خیلی ادعاش میشع ک خانواده دارن و مذهبی مثلا تن پسرش ک قدش هم کوتاس مردونه میپوشونخ خیلی بدهشبیه پیر مردا میشنآخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟ منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 کت شلوار پارچه ای چی😄 دست بندازم این دهن خودمو جربدم😤😤😤😤من اصلا مخالف کت شلوارم منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 خیلی بده شبیه پیر مردا میشن آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟ شبیهه مرد کوتوله هااخه سطح خانواده هامون کلا مثل همهمن فقط اسپرت تنش میکنم گاهی هم یکم فشن یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
آگلونما_27 عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2130 شبیهه مرد کوتوله ها اخه سطح خانواده هامون کلا مثل همه من فقط اسپرت تنش میکنم گاهی هم یکم فشن کار خوبی میکنی،بچه باید با لباسش راحت باشه منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
بهاربانو۲ عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 2036 منم مخالف کت وشلوار بودم اما امسال خیلی اتفاقی یه کت وشلوار تن پسرم کردم خیلی بهش میومد خریدم براش ،البته جنسش عالیه خیلی نرم وراحته
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 منم مخالف کت وشلوار بودم اما امسال خیلی اتفاقی یه کت وشلوار تن پسرم کردم خیلی بهش میومد خریدم براش ، ... من ی کت اسپرت خریدم با ی شلوار کتون رنگ مخالف و پیرهن رنگ مخالفولی اونی ک میگمکت شلوار و ژیله و پیرهن و کفش مردونه پارچه ای با جوراب سفید تن بچه میکنه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 کار خوبی میکنی،بچه باید با لباسش راحت باشه راحتی و نمیگمشیکی و میگماخه از الان بخواد پیرهن شلوار پارچه ای بپوشه پس کی شلوارک بپوشه؟کی تی شرت شکلک دار بپوشه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.