2777
2789
عنوان

مهمون ديونه🤦🏻‍♀️

406 بازدید | 25 پست

يعني امروز اومدم لايو بزارم اينستام قرعه كشي كنم 

وسط لايو يهو دخترم باد معده داد قطع كردم 

داداشم اومد صدام كرد قطع كردم 

مامانم گفت بيا كارت دارم قطع كردم 

ديگه عصبي شدم در اتاق بستم 

خونه ما ويلاييه و ادم تو زير زمين زندگي ميكنه

يك در حياط تو اتاقمه

يهو وسط لايو بودم ك همسايه در اتاق زد گفت همسايههههههه كجايي 

بيخيال لايو شدم رفتم در باز كردم

پسرش اومده دخترم ك ١٨ ماهشه بغل ميكنه مخواد بندازه بالا خودش فقط ٨ سالشه 

دخترم گرفتم ازش رفته رو مبلا ميپره بالا 

چند بار نگاش كردم گوش نكرد گفتم نكن اينكارو 

بعد رفته اتاق وسايل هاي دخترم برداشته داره بازي ميكنه دخترمم گريه ميكنه ميخواد بگيره

الانم دخترم بغل كردم اونو فرستادم بيرون اومدم تو انرق نشستم زود برن

بدكاري كردم؟!

قضاوت فقط کار خداست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالت بود؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وای چقد بد اه من بودم  سرمو میکوبیدم دیوار اعصاب ادم داغون میشه

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
اه انقد بدم میاد از مادرایی که نمیتونن بچشونو کنترل کنن تو مهمونی 

واقعا 

صدبار چشم غره رفتم 

الان ميگه دستشويي دارم شلوارم بكشم پايين واي ميخوام بميرم يعني

قضاوت فقط کار خداست...
وای چقد بد اه من بودم  سرمو میکوبیدم دیوار اعصاب ادم داغون میشه

الان چيكار كنم 

دخترم از بغلم نميره زمين منم ميخوام چريي بريزم پسره حمله ميكنه اذيتش ميكنت

قضاوت فقط کار خداست...
واقعا  صدبار چشم غره رفتم  الان ميگه دستشويي دارم شلوارم بكشم پايين واي ميخوام بميرم يعن ...

جاریه منم دوقلو داره هر وقت میاد همش دنبالشون میدوم خسته میشم خودشم فضول همه جارو کامل دید میزنه

خودم ولی هرجا میرم فقط دخترم کنترل میکنم سخته ولی زیاد نمیمونم جایی که هم به صابخونه سخت بگذره هم دخترام

كار خوبي كردي ، پدر و مادر و خواهر و برادر و بچه رو ميشه بخشيد ولي به همسايه رو نده كه مجبور ميشي هر ...

اصلا اولين باره مياد خونمون ميدونه معمولا دارم درس ميخونم و كار دارم 

بعدم ما از در حياط زياد رفت و امد نداريم اونارو نميبينيم زياد

قضاوت فقط کار خداست...
الان چيكار كنم  دخترم از بغلم نميره زمين منم ميخوام چريي بريزم پسره حمله ميكنه اذيتش ميكنت

کسی نیست کمکت کنه؟خب به پسره بگو اذیت نکن بشین سرجات من بودم میگفتم بچم داره میترسه برو اونور

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
جاریه منم دوقلو داره هر وقت میاد همش دنبالشون میدوم خسته میشم خودشم فضول همه جارو کامل دید میزنه خو ...

من بچه دوست دارم ولي اينكه يهو بپري رو مبل خب خراب ميشه 🤦🏻‍♀️واقعا فك كن براي اولين بار بري جايي بعد بچت بپره رو مبل تو هيچكار نكني يعني مردماااا 

محبور شدم بگم نكن

قضاوت فقط کار خداست...
کسی نیست کمکت کنه؟خب به پسره بگو اذیت نکن بشین سرجات من بودم میگفتم بچم داره میترسه برو اونور

بايا زشته مامانش نشسته خودش بايد شعورش برسه 

قضاوت فقط کار خداست...