2777
2789
عنوان

قرص اچ دی

18775 بازدید | 17 پست

خانمها من از امشب باید قرص اچ دی بخورم دیروزم پریود بودم پاک شدم وقتی قرص اچ دی میخورم میتونم نزدیکی داشته باشم چون من اقدامم برای بارداری

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جور اقدامی ک قرص میخوری😕

فک کنم کیست داشتم اون ماهم دکتر قرص دوفاستون داد خوردم 15 روز بعدش که قطع کردم سه روز بعدش پریود شدم اونم ده روزه همیشه پریودام 5 روزه بود اون هفته رفتم دکتر گفت نمیدونم کیست داشتم یا اندومتر یا ضخامت دهانه رحم گفت فرو ریخته ولی قرص اچ دی هم داد داروخانه هم گفت احتمالا برای تنظیم هورمونهات داده دیگه نمیدونم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
فک کنم کیست داشتم اون ماهم دکتر قرص دوفاستون داد خوردم 15 روز بعدش که قطع کردم سه روز بعدش پریود شدم ...

خب با وجود اچ دی شما باردارنمیشید فعلا پس اقدام نکنین بزارین اول مشکلتون حل شه

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
خب با وجود اچ دی شما باردارنمیشید فعلا پس اقدام نکنین بزارین اول مشکلتون حل شه

اخه چندتا پست قبلا سرسری دیده بودم خانمها زده بودن در مورده همین اچ دی و یه مدت بعدش باردار شده بوذن دکتره من عین ادم حرف نمیزنه که بگه چی به چیه بخدا خلم کرده

فعلا اقدام نکن عزیزم تا مشکلت برطرف شع

یعنی بینش نمیشه نزدیکی کرد عزیزم من تا حالا اچ دی نخوردم نمیدونم چی به چیه

اخه چندتا پست قبلا سرسری دیده بودم خانمها زده بودن در مورده همین اچ دی و یه مدت بعدش باردار شده بوذن ...

ببین اچ دی قرص ضدبارداریه جلوی تخمک گذاریو میگیره و پری هم نمیشید برای همین طبعا باردار هم نمیشید. این قرصو داده تا مشکل کیست یاهرچیزی که هست رفع شه شما این دوره ای ک گفته مصرف کنینو مصرف کنین دوباره برین پیش خودش

نزدیکی میتونید داشته باشید ولی باردار فعلا خیر

قطع ک کنید میتونید باردارشین

یعنی بینش نمیشه نزدیکی کرد عزیزم من تا حالا اچ دی نخوردم نمیدونم چی به چیه

چون کیست داری شاید و میخای هورمونت تنظیم شه اقدام نکنی بهتره

بذار تمام مشکلات برطرف شه بعد 

منم دروسبلین میخورم جلوگیری برای کیست 

از بارداری جلوگیری میکنه دگ 

ببین اچ دی قرص ضدبارداریه جلوی تخمک گذاریو میگیره و پری هم نمیشید برای همین طبعا باردار هم نمیشید. ا ...

خیلی ممنونم واقعا لطف بزرگی کردید خدا خیرتون بده یه چیز دیگه من دیروز پاک شدم الان یکم وقت مطب بودم از ماما دکتر پرسیدم کی بخورم قرص رو شروعش از کی ؟گفتم دیروز پریودم تمام شده گفت نزدیکی پرخطر نداشتید گفتم نع گفت از امشب پس بخورید و وقتی پری شدی روزه 5 بیا دکتر حالا سوالم اینه مگه رو بسته قرص نزده تو پریودی باید شروع کنیم قرص رو چرا این ماما بمن گفت از امشب شروع کن ؟درصورتی که من تازه دیروز پاک شدم و این ماه پریودم ده روزه بود البته بخاطر یه دوره مصرف قرص دوفاستون این ماه ده روز پری بودم همیشه 5 روزه بودم و کم خون

چون کیست داری شاید و میخای هورمونت تنظیم شه اقدام نکنی بهتره بذار تمام مشکلات برطرف شه بعد&nbs ...

اره احتمالا بخاطره کیسته بخدا اون سری بهم گفت تنبلی تخمدان دارم وقتی رفتم داروخانه دارو بگیرم اچ دی داده منم خوب بی تجربه نمیدونستم چی به چیه هر وقتم میرم کلی هزینه میزاره رو دستم یه ویزیت 60 یه سونو واژینال که هرسری ازم میگیره 75 تومان 

یکاری میکنن ادم پشیمون میشه تو اوضاع 

خیلی ممنونم واقعا لطف بزرگی کردید خدا خیرتون بده یه چیز دیگه من دیروز پاک شدم الان یکم وقت مطب بودم ...

ایرادی نداره اگ گفته بخورید بخور دراصل روز۵ پری باید بخوری ولی عیبی نداره چون اچ دی قویه عمل میکنه

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم💕

ایرادی نداره اگ گفته بخورید بخور دراصل روز۵ پری باید بخوری ولی عیبی نداره چون اچ دی قویه عمل میکنه ...

ممنون از محبت و مهربونیت الهی که حاجت روا باشی