2777
2789
عنوان

شماهم ؟

179 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ما یه مهمون داریم وختی چیزی میخوره همش بادهن باز میخوره بعدم انگشتشو میکنه تو دهنش دهنشو تمیز میکنه منم حالم بهم میخوره بعد رفتم دیدم شونه رو تو ظرفشویی شسته دیگه بالا آوردم مو تو ظرفشویی بود بعد دیدم رفته دندون مصنوعیشو ظرفشویی میشوره منم حالم بهم خورد همیشه میادخونمون فامیله منم حالم بد میشه چکارکنم 😑

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیره؟ 

به کسی که همراهش میاد بگو . رودربایستی بذار کنار 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اه اه

اصلا فرهنگ خوردن نداره منم عصبی میشم سنش بالاس دستشو میزنه دهنش میزنه به نون من هم نونا رو سریع برداشتم واقعا دیوونه شدم خیلی ناراحتم 😑

خدایا داده ونداده ات راشکر

وای...بعضیا اصلا براشون فرقی نمی کنه که این سینک ظرفشوییه یا روشوییه یا کاسه توالت! 

آخه مو تو سینک؟  

البته به پیر نمی شه تذکر داد...ولی خیلی از جوونا هم رعایت نمی کنن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اصلا فرهنگ خوردن نداره منم عصبی میشم سنش بالاس دستشو میزنه دهنش میزنه به نون من هم نونا رو سریع بردا ...

عزیزم اگه پیره نباید خیلی ازش انتظار داشته باشی چون تا بیای یه چی بگی خیلییی ناراحت میشه نمیدونم چرا اینجوریه ولی با ادم پیر نمیشه جرو بحث کرد میتونی به اندازه نونها رو ببری جلوتون بزارین که دستشهمه جا نخوره یا دستشو دهنش میکننه نگاش نکن سینکم حالا اگه طرف از فامیلای شوهرته بگو بره بشوره 😂😂😂

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد