2777
2789

استارتر بزرگا رو خوب بخر بقیه رو سعی کن جم و جور تر بخری اگه دست و بالتون بستس .والا با این گرونیا نه از داماد نه از عروس توقع نیست .چه خبر ۱۰۰ تمن !!!!یه پدر کارگر از کجا بیاره بنده خدا

خیانت=افتابه اسید   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمئنی تو ایرانی؟ مختصرترین جهیزیه ام بخای بگیری عزیزم ن 100 میلیون میشه الان .. بعد تا دیر نشده بجن ...

پس من که ميگم با بيست تومن جهيزيم تموم ميشه چي😂😂😂😂😂

فک کنم من دوقوز آبادم

البته هفت تيکه با همسرمه

مبل و تخت هم من ميخوام بگيرم

اندازه 5 تومن هم قبلا گرفتم

وسيله برقي هام قبل عيد قهوه ساز و ميني سرخ کن و گوشکوب برقي و ساندويج ساز و آبميوه گيري 4 کاره کلا شد 2800😬

چرخ گوشت و چايساز و جارو برقيم مونده

خدا کمکتون کنه این همه وسیله باهم خریدن با این گرونی خییلی سخته

ما میخواستیم تی وی عوض کنیم سامسونگ‌میگه ۱۷ تومن الان یه هفته هست داریم فکر میکنیم بخریم یا نه اخه ۱۷ تومن واقعااا زیاده

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
فرشت شیک چند خریدی اسم فرشت چیه؟ حالل چرا میترسی مگه یه عکس جهاز چ ترسی داره

جفته ۱۲ متری بود اونسال ۸۰ تومن شد حدودا

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

دخترا خواهش ميكنم انقدر پول پاى وسيله هاى غير ضرورى نديد. من پدرم پولدار بود، از لحاظ مالى اصلا نه تو فشار بود، نه بخوام بگم دلم ميسوخت، ولى الان كه به يه سرى از وسيله هام نگاه ميكنم، اشكم درمياد. چون سر همونا كلى مامان بيچاره مو از اين مغازه به اون مغازه كشوندم تا باب ميلم باشه. شما هم اگه فكر ميكنيد يكم به خانواده تون فشار مياد، نخريد. چون بعدا قرار ازشون لذت ببريد، نه اينكه هربار نگاهشون كنيد و غصه تون بشه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
آره الکترو استیل 7 6 تومنه تک قلو عالی هم هس عالیه لباسشوییت چ خریذی

شوهرم با یخچال خرید سامسونگ ۷ کیلو ۵۷۰۰

مامانم پول شو بهش داد😁

تیکر عروسیمه...انشاالله سرموعد به خوبی برگزار شه.  
من تير عروسيم بود قيمتا هنوز بالا نرفته بود ي جهاز خيلي خوب همه چيز تكميل تقريبا ١٢٠ تومن تموم شد&nb ...

نبابا دیگه خب انچنانی نباشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
منم سال ۹۶ مرداد جهزیه خریدم کلا شد ۲۰ میلیون فرش و لباسشویی و تلویزیون و سرویس چوب و یخچال و گاز&n ...

تخت و مبل با منه من تخت و مبل و ميخوام از توليدي بخرم قيمت مناسب تر درمياد 

خيلي چيزاي اضافي هم خط زدم خودم

اينجاهم که من هستم قيمتا خوبه نسبت به جاهاي ديگه