2777
2789
عنوان

پودر چاقی

219 بازدید | 6 پست

سلام،دوستان میشه یه پودر چاقی رو بهم معرفی کنین که ترکیب گندم و جوانه گندم و جو رو نداشته باشه، دست ساز یا اماده؟ممنون میشم راهنمایی کنین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهنی پودر چاقی که گیاهی نباشه؟ 

چرا وزنمو افزایش بده،ولی از ترکیبات جو و گندم توش استفاده نشده باشه،چون به این دوتا بدنم حساسیت داره، ولی چون خیلی لاغرم میخام یه مقداری وزن بگیرم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

پیشنهاد میکنم دنبال اینجور چیزا نرو. برو رژیم غذایی بگیر ولی پودرو قرص نخور. چون من خودم چندین سال پیش قرص چاقی صورت گرفتم از داروگیاهی زد صورتم شد جوش خالی جوری ک تا یه سال از خونه بیرون درنمیومدم مگ با ماسک هنوزم بعد ۷-۸سال اثرش نرفته و دایم جوش کیستی میزنم. درصورتی ک اینجور نبودم اصلااا. داغونم کرد بخدا بدتر لاغرم شدم انقد ک چرک خشک کن خوردم براجوش

چرا وزنمو افزایش بده،ولی از ترکیبات جو و گندم توش استفاده نشده باشه،چون به این دوتا بدنم حساسیت داره ...

منم واقعا چیز خوبی از این قرص و پودرا نشنیدم، معمولا هم همه فقط باد میکنن بعد که قژع میشه هم بادشون میخوابه و عوارض هم گاها دچار میشن

کیمیاگر شده ام ...
بهنی پودر چاقی که گیاهی نباشه؟ 

سلام عزیزم
من جدیدا از یه پودری به نام مسمن فریور استفاده کردم خیلی ازش راضی بودم و خیلی برام مهم بود که گیاهی باشه و خداروشکر برام عوارضی نداشت
 پیجشونم برات میزارم عزیزم
mosamen__farivar