2777
2789
عنوان

دخترم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
ترسیده احتمالا...نمیدونم شماها این چیزا رو قبول دارید یا نه ولی ما واسه ترس آب طلا میدیم...یه تیکه ط ...

اره قبول دارم اینو میرم الان میدم میخوره اخه اون موقع اصلا حرکتی نشون نداد معلوم بشه ترسیده 

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین یکم صبر کن به روش اصلا نیار تا حساس نشه رو مدل حرف زدنش پسر من پارسال همین موقعا بعد شهر بازی ...

یعنی خود ب خود خوب میشه یا ببرم گفتار درمانی؟ چون با من که حرف میزنه اینجوریه خصوصا با پدرش ولی با عروسکاش که حرف میزنه اینجوری نیست 😐

دخترمن زودهم بحرف اومد.دکترگف تا۵ سالگی درست میشه ک شد.دقیقا نمیدونم شایدچندماه.

یعنی احتیاج ب دکتر نداره؟

تو ذهن خودش ترسیده براش قصه بگید ازش بخوایید تا براتون تکرار کنه نگران نباش زود خوب میشه فقط دچار شک ...

یعنی گذراس؟

یعنی خود ب خود خوب میشه یا ببرم گفتار درمانی؟ چون با من که حرف میزنه اینجوریه خصوصا با پدرش ولی با ع ...

خوب این دقیقا یعنی از شما ترسیده!

صبر کن تا دو هفته اگر خوب نشد حتما ببرش پیش گفتار درمان که اون تشخیص بده چکار کنی

خوب این دقیقا یعنی از شما ترسیده! صبر کن تا دو هفته اگر خوب نشد حتما ببرش پیش گفتار درمان که اون تش ...

اره میدونم از ما ترسیده 

باشه ممنون گلم 

یعنی گذراس؟

آره عزیزم تایه هفته بدون اضطراب روش کار کن انشاءا... خوب میشه اگه جواب نداد بایه پزشک مشورت کن چون میگی دوروزه وقت بذاری براش درست میشه چون دچار شک شده خدایی نکرده به خاطر مریضی نیست

آره عزیزم تایه هفته بدون اضطراب روش کار کن انشاءا... خوب میشه اگه جواب نداد بایه پزشک مشورت کن چون م ...

ممنونم گلم 😍😍😍😍

پسرم اذیت میکرد منم عصبانی شدم بهش زدم و دعواش کردم تا ده روز پلک میزد اصلا دست خودش نبود دیگه کلافه شده بودیم ولی بروش نیاوردیم،بردمش بیرون،پارک و بازی با بچه های دیگه خدا رو شکر خوب شد.

در دلم جایی برای هیچ کس غیر از تو نیست/گاه یک دنیا فقط با یک نفر پر میشود😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز