2777
2789
عنوان

دخترم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 54 پست
نمیدونم باید چیکار کنم 

خب میگم که ببرش گفتار درمانی😐😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش نشون بدید که مشکلی نیست باهم سه تایی بگید و بخندید تا مطمعن بشه

همون واقعا اخه مشکلی هم نیست خاک بر سرمون فقط بچرو اینجوری کردیم همون شب اشتی کردیم 

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...
دخترمنم همیطورشد درست شد.الان کامل خوب شده خداروشکر.منوشوهرمم خیلی بددعوامیکردیم

چقدر طول کشید؟تا حالل دعوامونو ندیده بود دخترم

ببین وقتی بچه دنیا میاریین دنیارو براش جهنم نکنین دعوا دارین برین ی جای خلوت من دوستایی داشتم ک ۲۳سالشون بود تاصدای پدرومادرش بلند میشد دعوا نه ها فقط بلند کل بدنش میلرزید نمیتونس تومدرسه خودکار دستش بگیره میگف قلبم درد میکنه فک کنم توخونه دعوا شده همش استرس داشت 

دقیقا همین کارو میکنیم اصلا اون موقع هم معلوم نشد ترسیده چون ی لحظه نگا کرد بعد رفت دنبال بازیش ولی ...

تو ذهن خودش ترسیده براش قصه بگید ازش بخوایید تا براتون تکرار کنه نگران نباش زود خوب میشه فقط دچار شک شده

ببین یکم صبر کن به روش اصلا نیار تا حساس نشه رو مدل حرف زدنش

پسر من پارسال همین موقعا بعد شهر بازی لکنت گرفت...دقیقا یکسال طول کشید تا رفع شد الان هم خیلی کم زبونش میگیره ولی بشدت اون موقع دیگه اصلا نیست...

من گفتار درمانیم بردمش یه مدت....خلاصه که باید صبر کنی و عادی برخورد کنی

ببین وقتی بچه دنیا میاریین دنیارو براش جهنم نکنین دعوا دارین برین ی جای خلوت من دوستایی داشتم ک ۲۳سا ...

عزیزم اولین بار بود میدید دعوامونه بعدم ماکه بچه نیاوردیم جلوش دعوا کنیم عذابش بدیم حتما باهم خوب بودیم که بچه دار شدیم حالا پیش اومده اون لحظه تو اون اوج از عصبانیت من یا پدرش فکرمون نمیرسید ای وای دعوا نکینم بچمون لکنت میگیره 

ترسیده احتمالا...نمیدونم شماها این چیزا رو قبول دارید یا نه ولی ما واسه ترس آب طلا میدیم...یه تیکه طلا مثل انگشتر رو تمیز بشور و بعدش بنداز تو آب و آبش رو بده بخوره...ولی در کل جلو بچه رعایت کنید...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز