یکی ادرس داده بود برالینک البوم وقیح ...کارشو اصلاقشنگ نبود .ولی منم یه کار زشت کردم رفتم تموم عکسا رو دیدم ولی چرااا واقعا همه خوشکل وداف بودین ماشاالله ..پس چرا میگین فقط ضداتاب و رژلب میزنین شما که خیلی جیگر بودین ... ارایش هم داشتین ....کلا البومی از 500زن فوق زیبا درس کرده بود ..افسردگی گرفتم دیدم ..چه قشنگ موهاتونو حالت داده بودین که بلد نیستم
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........
ندارم بخدا. یه کاربری گذاشته بود لینکشو و من سیو نکردم. یه لحظه زدم رو لینک رفتم تو سایتش به حق الناسش فکر کردم و اومدم بیرون. تاریخچه گوشیمم پاک کردم که بعدا وسوسه نشم بازش کنم
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄