faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 عنوان بچه ها بیاین عروسی.... 167 بازدید | 15 پست ب نظرتون تو مهر یا آبان زمان خوبی برای عروسیه؟ سرد نیس؟ خوش میگذره؟؟👸 تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞 1398/02/14 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلی76 عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 9382 مهر خوبه ابان ی کم سرد شه احتمالا تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 تو مهر خوبه. عالیه امسال محرم تو مهر هست؟ تا چندم نمیشه عروسی گرفت تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15920 امسال محرم تو مهر هست؟ تا چندم نمیشه عروسی گرفت کلا محرم و صفر 60 روز عروسی نمیگیرن. حالا نمیدونم محرم چند مهره خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
دختربهاااار عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 41172 امسال محرم تو مهر هست؟ تا چندم نمیشه عروسی گرفت نمیدونم ولی معمولا تو محرم صفر عروسی نمیگیرن تقویمو نگاه کن وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 جفتش خوبه ولی ابان فککنم یکم خنک تر و بهتر باشه آخه نميخوام خیلی خنک بشه..فوقش تا ۱۰ آبان ميگیريم ب نظرت خوبه؟ تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 اره عروسی من تو آذر بودآخرشب موقع عروس بردن بارون گرفت وای ن من دوست دارم هوا خوب باشه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
گلیییییییی۷۴۷۴ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 11666 آخه نميخوام خیلی خنک بشه..فوقش تا ۱۰ آبان ميگیريم ب نظرت خوبه؟ نه بابا سرد نمیشه که فقط گرم نیس عروسی خودمم دی پارسال بود عالی بود هوا گرما اصلا خوب نی ابانکه دیگه عالیه
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 کلا محرم و صفر 60 روز عروسی نمیگیرن. حالا نمیدونم محرم چند مهره محرم ۱۰ شهریور شروع میشه یعنی تا ۱۰ آبان نمیشه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞
faeze78 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 565 همون مهر بگیر اینجوری ک دوستان میگن محرم و صفره تو مهر عروسی نمیشه تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه........💞