سلام دوستان من 6 هفته هستم .خوابم خیلی زیاد شدهگاهی اوقات کاری می شم و زیاد کار می کنم گاهی اوقات اصلا دوست ندارم از جام بلند شم.شیرینی هم دوست دارم .شوری هم دوست دارم به لیمو ترش با نمک علاقه دارم از ابتدای بارداری چند تا جوش کوچیک می زنم .اوایل سمت راستم تیر می کشید اما از هفته 4 به بعد سمت چپم تیر میکشه.بسیار نفس کم میارم.از همون اول هم حالت تهوع داشتم گاهی بیشتر و گاهی کمتر میشه اوایل دو بار ببخشید بالا آوردم اما الان فقط حالتش شدیده.ممنون میشم هر کی علایمش شبیه من بوده بگه نی نیش چی بود؟
این علائم کاری به جنسیت نینی نداره. علائم من مربوط به نینی پسر بود ولی الان نینیم دختره. ه حدی علائمم دقیق بود که هنوز خیلیا باور نمیکنن نینی من دختره و میگن سونو اشتباه کرده
اصلا دنبال این نباش که با علائم تشخیص بدی هر کسی بدنش با توجه به هورمونش متفاوته...من علائم می گفتم همه گفتن پسر.ولی سونو گفت دختر. ...هر کسی میبینتم میگه پسر داری....کلا چرت پرته زیاد حرف کسی نباش بزار سر فرصت سونو میری میفهمی بشین دعا کن سالم باشه که از همه چی مهم تره ...بارداری خوبی داشته باشی خیلی من سختی کشیدم فقط دوست دارم تموم بشه ...کسایی مث شما میبینم یادم میاد به خودم مو تنم سیخ میشه
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝