2777
2789
عنوان

شالازیون

362 بازدید | 20 پست

کسی بوده خودش یا اطرافیانش شالازیون داشته باشه چشمش بدون عمل رفع شه اگه تجربه ی دارین بهم بگین لطفا 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من داشتم با کمپرس اب گرم از بین رفت،چند روز بعدشم نوبت عمل داشتم..ولی یه کیسه فریزر گوششو اب داغ میریختم میزاشتم روش دائم...چند روزه از بین رفت خودش

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
من داشتم با کمپرس اب گرم از بین رفت،چند روز بعدشم نوبت عمل داشتم..ولی یه کیسه فریزر گوششو اب داغ میر ...

واقعا؟؟؟؟ فقط با اب گرم رفت؟؟؟ دارو صرف نکردی؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟؟؟ فقط با اب گرم رفت؟؟؟ دارو صرف نکردی؟؟

اره فقط با اب گرم..نه هیچ دارویی..

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
من شالاریون دارم یبار عمل کردم ولی متاسفانه یکی دیگه زده

عملش دردناک بود؟؟؟ سخت بود؟؟؟؟ حین عمل درد داشتی؟

یدونه شالازیون داری؟کی در آوردی؟

یه دونه هس نزدیک دو ماه ... دخترخالم گف موقع عمل درد اشتم

واسه من بخاطر ریمل بود واسه توام از آرایش بود

من زیاد ارایش میکنم ولی گمون نکنم از لنز بود که تو چشمم بود