2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 216 پست
عزیزم انشالله به نتیجه رسیده باشی اما اگه نه، پیشنهاد میکنم یه سر مرکز مام تهران برو خیلی مجهز و پ ...

سلام بانو ممکن اگر تجربهرسقط مکرر داشتید برید تت‌ این لینک و پاسخ بدید به سوالات. 

https://survey.porsline.ir/s/8Rmds2z#?ref=wh

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا باید. ببینم اینو. چجوری دفع کنم یاد. دردش میوفتم وحشت میکنم ، خدا کنه دکتر قرصو بنویسه تو خونه ...

سلام عزیزم وقتت بخیر 

ممکن این لینک باز کنی و به این پرسشنامه جواب بدی 

درباره سقط مکرر هست 

https://survey.porsline.ir/s/8Rmds2z#?ref=wh

سلام دوستان عزیز من ۲۶سالمه مشهد زندگی میکنم  و سه تا سقط داشتم اولین سقطم‌ دلیلش مشخص نشد برای بار دوم حامله شدم که اونم سقط شد برای بار سوم کلی آزمایش دادم که تشخیص دادن باید در بارداری آمپول انوکساپارین ۴۰۰۰بزنم و آسپرین مصرف کنم با کلی استرس حامله شدم که متاسفانه دوباره سقط شد اما متوجه شدم برای کسایی مثل من که تشخیص داده میشه باید آمپول بزنن باید حتما آزمایش تیتراسیون انجام بشه تا دکتر تشخیص بده چه دوز از آمپول باید مصرف بشه برای من دوز ۴۰۰۰ نوشته شد که متاسفانه تشخیص اشتباه بود و دوباره سقط کردم پس ازتون خواهش میکنم این موضوع رو سر سری نگیرید 

ممنون عزیزم ، الان چند هفته هستی ؟ به نظرتان دکتر حنطوش زاده در زمینه سقط تجربه داره ؟ یا بیشتر برای ...

میدونم از تاپیکتون خیلی گذشته امیدوارم ببینی و جواب بدی شما دکتر خوب در زمینه سقط مکرر پیدا کردید؟

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
میدونم از تاپیکتون خیلی گذشته امیدوارم ببینی و جواب بدی شما دکتر خوب در زمینه سقط مکرر پیدا کردید؟

من چندین سال پیش مشگل شما رو داشتم رفتم ابن سینا و هپارین میزدم الان یه پسر ۱۰ ساله دارم اونجا مرکز خوبی بود 

من چندین سال پیش مشگل شما رو داشتم رفتم ابن سینا و هپارین میزدم الان یه پسر ۱۰ ساله دارم اونجا مرکز ...

از سال ۹۸ اونجا تحت نظر بودم برای فایده نداشت

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰