2777
2789

سلام، خانوما میخام خرید کنم سولاردام بهتره یا گاز فر دار، تقریبا ۵ میلیون دارم هزینه میکنم ممنون میشم راهنمایی کنین؟؟؟🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط باهاش غذا گرم می کنم شماها چه استفاده های دیگه ای می کتید؟

من خیلی غذا و شیرینی و کیک و اینا توش درست میکنم

بیعنی هرکاری بافر انجام میشه من با سولار انجام میدم

فرم فقط برای زمانیه ک بخدام چیزس درست کنم تعداد زیاد باشه سولارم جانشه

Sp

دوستان سولاردام هم مثل مایکرویو ضرر داره؟؟؟

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
من خیلی غذا و شیرینی و کیک و اینا توش درست میکنم بیعنی هرکاری بافر انجام میشه من با سولار انجام مید ...

من یه بار کیک درست کردم وسطش کاملا خام و آبکی بود بقیه جاهاش سوخت

پیتزا درست کردم خشک خشک شد

برای من سولاردوم الجی هست . نمی دونم چطوری استفاده کنم

من فقط باهاش غذا گرم می کنم شماها چه استفاده های دیگه ای می کتید؟

برنج.یخ زدایی.گرم کردن غذا.خورشت.جوجه.کباب.کیک.ماست.لازانیا.پیتزا.چای.وخیلی چیزای دیگه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من یه بار کیک درست کردم وسطش کاملا خام و آبکی بود بقیه جاهاش سوخت پیتزا درست کردم خشک خشک شد برای ...

شما اشتباه استفاده کردی دفترچه راهنماشو حتما بخون 

مال منم ال جی هست اولا یاد نداشتم کیک پختم سنگ شد ولی بعد دفترشو خوندم کاربردش تو خونه عالیه

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم