2789
عنوان

میشه گمکم کنید

309 بازدید | 7 پست

خانم ها ما یه مقدار پول میخوایم جمع کنیم حالا موندم بریم بزاریم بانگ مسکن مال خوته سال اینده یا خونمون رهن کنیم دیکه اجاره ندیم ۱ میلیون کدوم کار به نفعمون هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خونه بخرید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم میگه خوته رو رهن کنیم بعدش دوبلره پول جمع میکنیم میزاریم بانگ مسکن ۶ ماه دیگه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بانک سود میده ک حرامه

رهن بذارین بهتره

اگرم میخواین سپرده کنین که بعدا وام مسکن بگیرید بپرسید چون قیمتا خیلی بالا پایین داره

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 
بانک سود میده ک حرامه رهن بذارین بهتره اگرم میخواین سپرده کنین که بعدا وام مسکن بگیرید بپرسید چون ...

نه میخواستیم مستقیم بزاریم بانک مسکن

نه میخواستیم مستقیم بزاریم بانک مسکن

دوستمم پولشو سپرده کرد بانک مسکن ک وام بگیره

الان میگفت قیمتا خونه خیلی رفته بالا و کاش از اول با پولشون ی خونه کوچیک مبگرفتن

باید خیلی بپرسی گلم

ما هم وام مسکن یا اوراق خریدیم خدا این دولت رباخوار رو نابود کنه ک اینقد ب ماها سخت میگذره

من از الان فکر شهریورم ک موعد رهن و اجاره خونمونه

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم...