2777
2789
عنوان

بی بی چک ریما

676 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من تو هفته سه بار بی بی زدم دوبار منفی شد امروز زدم مارک ریمارو اول که یه خط سفید رو tحس کردم وقتی ادرار ازش رد شد دیدم اما بهcکه رسید محو شد و بعد دیگه چیزی نبود تا ده دقیقه منم دیگه نگاهش نکردم عصر نگاه کردم اون خط سفیده باز اومده بو بنظرتون چرا اینطوریه؟ تاحالا از ای مارک استفاده کردین؟  حالا چون دیگه نگاهش نکردم نمیدونم از کی اومده .؟در ضمن من پریودم شدم 30فروردین اما چون حجمش یکم کم شده بود شک داشتم که بعد اون سه تا بی بی زدم و تقریبا یک ماهه از اون رابطه مشکوکم میگذره 

https://t.me/joinchat/DzbtUBb5465LN_86hwG41Q

خانوما مامانا اقدامیا باردارا تل گروه زدیم خواستین بیایین

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم عزیزم اما بیبی چکای ایرانی نه منفیشون صدرصده ن مثبتشون.. من ماهِ قبلِ بارداری بیبی چک مدیکو ...

اره دقیقا اخه میدونی عزیزم من نامزدم هنوز و اینکه رابزم کامل هم نبوده درحدی که نمیدونم دستم به پیشاب خبس بوده که بعد خورده باشه جایی یا نه اخه لباسم داشتم اما پریودم که یکم حجمش کم شد روزی یه نوار خیلی ترسیدم برا همی توهم بارداری گرفتم و اگه بودم دوتا قبل منفی نمیشد میشد؟ باردار نباشم فقط ابرو ریزی میشه

اره دقیقا اخه میدونی عزیزم من نامزدم هنوز و اینکه رابزم کامل هم نبوده درحدی که نمیدونم دستم به پیشاب ...

پس خیالت راحت عزیزمم..با لباس و بعد پریود حتی اگر حجمش کم باشه امکان بارداری صفره..اصلا نگران نباش و از دوران نامزدیت لذت ببر❤️

🧡
پس خیالت راحت عزیزمم..با لباس و بعد پریود حتی اگر حجمش کم باشه امکان بارداری صفره..اصلا نگران نباش و ...

ازه بخدا ای مدت اینقدر حرص خوردم که کوفتمون شد . ازه لباس بود فقط میترسیدم بعد اون دستم که یکم خیس بوده باشه خورده باشه که اونم احتمالشو کم میدم .الانم دقیقا روزای تخمک گذاریمه یکم ترشح شفاف دارم برای تخمک گذاریه نه؟ مرسی عزیزم 

ازه بخدا ای مدت اینقدر حرص خوردم که کوفتمون شد . ازه لباس بود فقط میترسیدم بعد اون دستم که یکم خیس ب ...

اره عزیزم واسه تخمک گذاریه نگران نباش همه چی نرماله..

اسپرمم بیرون بدن ۵ ثانیه بیشتر زنده نمیمونه عزیزم..پس حتی اگر روی دستتم بوده باشه اسپرم مرده بوده..پس دلواپسی به خودت راه نده..همه چی اوکیه..مطمئن باش

🧡
اره عزیزم واسه تخمک گذاریه نگران نباش همه چی نرماله.. اسپرمم بیرون بدن ۵ ثانیه بیشتر زنده نمیمونه ع ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد . ان شالله که تو زودتر مامان شی اگه هم شدی خدا بررات نگهش داره