سلام خانوما من تو هفته سه بار بی بی زدم دوبار منفی شد امروز زدم مارک ریمارو اول که یه خط سفید رو tحس کردم وقتی ادرار ازش رد شد دیدم اما بهcکه رسید محو شد و بعد دیگه چیزی نبود تا ده دقیقه منم دیگه نگاهش نکردم عصر نگاه کردم اون خط سفیده باز اومده بو بنظرتون چرا اینطوریه؟ تاحالا از ای مارک استفاده کردین؟ حالا چون دیگه نگاهش نکردم نمیدونم از کی اومده .؟در ضمن من پریودم شدم 30فروردین اما چون حجمش یکم کم شده بود شک داشتم که بعد اون سه تا بی بی زدم و تقریبا یک ماهه از اون رابطه مشکوکم میگذره
نمیدونم عزیزم اما بیبی چکای ایرانی نه منفیشون صدرصده ن مثبتشون.. من ماهِ قبلِ بارداری بیبی چک مدیکو ...
اره دقیقا اخه میدونی عزیزم من نامزدم هنوز و اینکه رابزم کامل هم نبوده درحدی که نمیدونم دستم به پیشاب خبس بوده که بعد خورده باشه جایی یا نه اخه لباسم داشتم اما پریودم که یکم حجمش کم شد روزی یه نوار خیلی ترسیدم برا همی توهم بارداری گرفتم و اگه بودم دوتا قبل منفی نمیشد میشد؟ باردار نباشم فقط ابرو ریزی میشه
پس خیالت راحت عزیزمم..با لباس و بعد پریود حتی اگر حجمش کم باشه امکان بارداری صفره..اصلا نگران نباش و ...
ازه بخدا ای مدت اینقدر حرص خوردم که کوفتمون شد . ازه لباس بود فقط میترسیدم بعد اون دستم که یکم خیس بوده باشه خورده باشه که اونم احتمالشو کم میدم .الانم دقیقا روزای تخمک گذاریمه یکم ترشح شفاف دارم برای تخمک گذاریه نه؟ مرسی عزیزم