2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

337 بازدید | 18 پست

من سنگ لوزه دارم گاهی خیلی تو گلوم اذیت میکنه سرفه میکنم الان هم خیلی اذیت هستم هرچی دست زدم تمیزکردم بازهم گلوم اذیتم چیکارکنم؟

یا رب العالمین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین مشکل دارم.زود به زود با آب نمک غرغره کن و بشورش..فقط همین راه حل داره

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

منم دارم میگن باعث بوبددهنم میشه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
گاهی شدید میشه و سرفه میکنم اگرنه بقیه موارد مشکلی ندارم

بو میده خیلی ناراحت کننده س

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

ای وای همون سفیدا که از ته حلق میاد و خیلی بوی بدی میده؟منم همینطوریم الانم خیلی زیادتر شده و خیلی وقته میخوام برم دکتر حلق و بینی!به نظرتون برای بارداری ضرر نداره

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون