2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

263 بازدید | 24 پست

من زندگی خوبی نداشتم از شوهر اولم جدا شدم و مجددا ازدواج کردم شوهر دومم ادم بدی نیس ولی خشک و بی احساسه و البته مغرور و ازخودراضی زندگیمون گاهی خوبه گاهی بد. دیروز تو یه مراسمی بودیم خواهرم با شوهرش باهم حرفشون شده بود خواهرم گریش افتاد ناراحتیو تو چشم داداشم و اجیام دیدم سعی میکردن ارومش کنن بهش دلداری بدن یکم حسودیم شد حس میکنم ناراحتی من زندگی من الان برا هیچکدومشون مهم نیس گاهی تو جمعای خانوادگیمون یه حرفی میزنم یه ابراز ناراحتی میکنم ولی هیچکس دنبال حرفمو نمیگیره یجورایی حس میکنم برا خانوادم همین که من دوباره ازدواج کردم و در دهن مردمو بستم کافیه رضایت یا نارضایتی من اصلا براشون مهم نیس دلم به هیشکی خوش نیس امروز بعد ۳ روز اومدم خونم ولی شوهرم‌ انقدر بی احساس و بی تفاوت بود انگار همین یه ساعت پیش منو دیده.دلم محبت میخوادتوجه میخوادکلا احساس بیخود بودن میکنم

یارب نظر تو برنگردد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اینا رو ب همسرتم بگو بهش بگو ک نیاز داری محبت هاشو ابراز کنه

قبلا خیلی میگفتم همش‌مسخرم‌میکرد میگفت تو عقده ای هستی الان‌دیگه از تکرار گفتن نیازام‌خسته شدم‌وقتی نمیفهمه یه زن‌توهر سنی باشه به محبت وتوجه نیاز داره کاریش نمیشه کرد

یارب نظر تو برنگردد
بي احساسي و خشكي فقط براي همسر شما ك نيست خانمي ولي خوب چاره چيه چند سالتونه؟؟؟

۳۱ سالمه اخه جالبیش اینه که شوهرمن نسبت به خواهرش اصلا خشک و بی احساس نیس اصلا طاقت دیدن ناراحتیشو نداره بعد اگه من جلوش دولادولام راهدبرم بخودش زحمت نمیده بپرسه کجات درد میکنه که اینجوری راه میری وقتی نسبت به ناراحتی جسمیم بی تفاوته ازش بخوام روحمو درمان کنه؟!

یارب نظر تو برنگردد
الان‌راضی هستی؟؟؟

اره دیگه جوری شدم با کسی دردو دل هم نمیکنم تنهایی برا خودم اشک میریزم با خودم حرف میرنم،قرص اعصاب میخورم ولی دیگه منت کسی نمیکشم،من بزور برادرم عقد کردم هر چی گفتم نمیخوام قبول نکردم آخه پدرم فوت کرده شرایطم جوری بود نمیتونستم مخالفت کنم،بعدش که آقا معتاد از کار درامد گفتم دیدی چکار با زندگیم کردی گفت حالا کاری که شده،وای یادم میاد دیونه میشم

اره دیگه جوری شدم با کسی دردو دل هم نمیکنم تنهایی برا خودم اشک میریزم با خودم حرف میرنم،قرص اعصاب می ...

الهی بمیرم برات قرص مرص نخور کلی عوارض داره بیا اینجا درد و دل کن سبک میشی

یارب نظر تو برنگردد
۳۱ سالمه اخه جالبیش اینه که شوهرمن نسبت به خواهرش اصلا خشک و بی احساس نیس اصلا طاقت دیدن ناراحتیشو ن ...

منم شوهرم این شکلیه 

دیروز با التماس گفتم برو توالت فرنگی بخر تازه عمل کردم 

یه کمپوت اناناس نگرفته من بخورم من شکمو نیستم کمپوتم بخره خودش میخوره اما من میخوام زود خوب بشم سرپا بشم 

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli
منم شوهرم این شکلیه  دیروز با التماس گفتم برو توالت فرنگی بخر تازه عمل کردم  یه کمپوت ان ...

میدونم‌چی میگی گاهی ادم‌دلشو به چیزای کوچیکم‌خوش میکنه البته اگه وجود داشته باشه

یارب نظر تو برنگردد
میدونم‌چی میگی گاهی ادم‌دلشو به چیزای کوچیکم‌خوش میکنه البته اگه وجود داشته باشه

بدبختی بهش به شدت شک کردم 

چند وقته عوض شده به خودش میرسه من حس شیشمم قویه بدبختی 

گوشیشو قایم میکنه حال و روزم خرابه 

دلم ازاين روزشمارهاي تولدنوزادميخواد♥️اينستاگرام madaranehaye.eli