2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁 جوشوندن نمیخواد من نی نی کلا تو ظرفای خودمون میخوره هر بار یه ظرفه😁😁 کلا برای همه هم با ترکیب م ...

دقیقا...چه حوصله ای دارن 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

😁 جوشوندن نمیخواد من نی نی کلا تو ظرفای خودمون میخوره هر بار یه ظرفه😁😁 کلا برای همه هم با ترکیب م ...

منم همين كارو ميكنم فقط شيشه اش رو ميجوشونم چون شيرخشكيه

منم همين كارو ميكنم فقط شيشه اش رو ميجوشونم چون شيرخشكيه

من باباش براش طرف ملامین خریده بود بعد خوندم غذای داغ تو ملامین نریزین خوب نیس منم گفتم ولم کن بابا تو چینی های خودمون میکشم  راحت

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من باباش براش طرف ملامین خریده بود بعد خوندم غذای داغ تو ملامین نریزین خوب نیس منم گفتم ولم کن بابا ...

من واسش ظرف آركپال عكس دار خريدم ولي الان تازه شروع كردم و ميگم متوجه نميشه بزار بزرگتر بشه متوجه عمساي كارتونيش بشه اونوقت بيارم،تو ظرفاي خوزمون سوپ بهش ميدم