2777
2789
نمدونم من که موهام به شدت کم بود رفتم دکتر خداروشکر داره پر پشت میشه موهام

با ماینوکسیدیل؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ماینوکسیدیل؟

نه یک محلول بود که دستور ساخت بهم نداد ۱۷ تومن بود قیمتش ۵تا زدم موهای ریز در اومده قرص تقویتی هم استفاده میکنم الان ۲ ملیون خرج کردم خداروشکر خیلی خوبم

من عاشق زندگیمم 😍 
نه یک محلول بود که دستور ساخت بهم نداد ۱۷ تومن بود قیمتش ۵تا زدم موهای ریز در اومده قرص تقویتی هم اس ...

آمپول بود یعنی؟

خدا رو شکر🙏

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
خوبه .؟

اصلاااااااااااا

نه یک محلول بود که دستور ساخت بهم نداد ۱۷ تومن بود قیمتش ۵تا زدم موهای ریز در اومده قرص تقویتی هم اس ...

به منم میگی دکترت کجاست واسمش چیه؟؟

دکتر طب سنتی؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
نه عزیزم میزدم به موهام سفید رنگ بود

آهان مرسی💟

اسمشو نمیدونی؟