لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 عنوان آشتی | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 35 پست دو روزه قهریم چی کار کنم آشتی کنیم؟، کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/13 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقمamir عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1875 امشب بهش برسیه لباس خوشگل یه پیتزا با همیه آرایش غلیظدرست میشهموفق باشی
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 تقصیر کی بوده؟ جفتمون ولی اون اول عصبانی شد کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
نویسه عضویت: 1392/03/01 تعداد پست: 5194 قهر بده حست رو درک میکنم. راهکار ندارم اما از این به بعد نرو تو فاز قهر نذار ایشونم بره.
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 امشب بهش برس یه لباس خوشگل یه پیتزا با هم یه آرایش غلیظ درست میشه موفق باشی حس میکنم اصلا براش مهم نیسم اونم از قهر خوشش اومده راحت تره هر کاری دوس داره میکنه کسی هم نیس چیزی بهش بگه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sheriali عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 جفتمون ولی اون اول عصبانی شد من شوهرم مقصره برا همین پیش قدم نمیشم ولی اگه تقصیر من باشه سریع عذر خواهی میکنم قهر نمیکنم ولی متاسفانه اون همش بیخودی قهره لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 قهر بده حست رو درک میکنم. راهکار ندارم اما از این به بعد نرو تو فاز قهر نذار ایشونم بره. خب بعد کلی فحش که داده چی کار کنم البته شب ها یش هم میخابیم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 کدومتون مقصرین جفتمون کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 من شوهرم مقصره برا همین پیش قدم نمیشم ولی اگه تقصیر من باشه سریع عذر خواهی میکنم قهر نمیکنم ولی متاس ... منم فحش داد گف برو بمیر منم دوس دارم خودش بیاد منت کشی کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sheriali عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 منم فحش داد گف برو بمیر منم دوس دارم خودش بیاد منت کشی نمیدونم سر سنگین باشم و اخمو یا شاد و شنگول باشم و محلش ندم؟ لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 نمیدونم سر سنگین باشم و اخمو یا شاد و شنگول باشم و محلش ندم؟ منم نمیدونم والا چی کار کنم غم عالم تو دلمه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sheriali عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 منم نمیدونم والا چی کار کنم غم عالم تو دلمه درکت میکنم لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
sheriali عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 منم نمیدونم والا چی کار کنم غم عالم تو دلمه من شوهرم بد عادت شده همش فهر میکنه از مشاور پرسیدم گفت دیگه تو باهاش آشتی نکن تا از سرش بیافته چون اگه بفهمه ناراحتی و اذیت میشی به هدفش میرسه....اگه شوهر تو اینجوری نیست که همش قهر کنه معذرت خواهی کن مطمئن باش اونم بخاطر فحش دادنش معذرت خواهی میکنه لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
aaaaahana عضویت: 1397/09/30 تعداد پست: 3560 دیروز باهاش سلام احوال کردم سر سنگین بود احوال پرسی چیه بپر چشمشو دربیار🤣 اونروزیکهحرفایبقیهرومتاثیرنزاره.اونروزعیدمنه🤨
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 احوال پرسی چیه بپر چشمشو دربیار🤣 چشمش چرا؟؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 من شوهرم بد عادت شده همش فهر میکنه از مشاور پرسیدم گفت دیگه تو باهاش آشتی نکن تا از سرش بیافته چون ا ... خب اون خودش فحش داده گف خفه شو بمیر منم ناراحت شدم آشتی نمیتونم کنم..تازه پ رو خودش بی محلی میکنه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار