2777
2789
عنوان

درخواست دوستی فازشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا پس چرا برای من یکدونه درخواست هم نیومده🤔🤔🤔پس ایناک هوارتاهوارتا درخواست دارن از کجان از مریخ ا ...

میخوای درخواست بدم 😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
ای داد بیداد 😂😂

قشنگ میگف زود باش زود بگو تو چی میپوشیدی 😐😐رابطه چجوری داشتی من مقعدی دارم 😐😶 من شوک بودم تازه از خواب بیدار شده بودم 😳 هی میگف بگو دیکه بگو وای خیلی اشغال بود 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
من يه بار به يه كاربر آقا گفتم عكس پروفايلتون خودتون هستين خيلي شبيه فلان بازيگره بدون اينكه كامنتمو ...

منم یه بار یکی رو بدون نگاه به پروفایلش درخواستشو قبول کردم بعد کلی حرف زدن معمولی فهمیدم اقاس و سریع لغو زدم البته از صحبت هاش نفهمیدم خیلی معمولی و با ادب بود بعد پروفش رو دیدم فهمیدم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
قشنگ میگف زود باش زود بگو تو چی میپوشیدی 😐😐رابطه چجوری داشتی من مقعدی دارم 😐😶 من شوک بودم تازه ا ...

والا ادم اینو روش نمیشه به زن بگه چه برسه به اینکه مرد به زن بگه 🙈خیلی کثیف بوده 

منم یه بار یکی رو بدون نگاه به پروفایلش درخواستشو قبول کردم بعد کلی حرف زدن مفمولب فهمیدم اقاس و سری ...

من اول پرفشونو نگاه میندازم ببینم مرده یا نه بعد گذرنامه وویزاشو تایید میکنم بیاد تو 😂

منم یه بار یکی رو بدون نگاه به پروفایلش درخواستشو قبول کردم بعد کلی حرف زدن معمولی فهمیدم اقاس و سری ...

مريضن بابا بعضياشون 😁

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792