2789
عنوان

خسته شدم 😥😥😥😥😣😣

96 بازدید | 9 پست

همسرم مرغ گرفته بود مرغ شستم ،سینه مرغ جدا گرفته بود اوردم شستم استخوناشو در اووردم تیکه کردم با پیاز و اینا چرخش کردم بسته بندی کردم ،کلی ظرف درست شد ظرفا رو شستم ،شبم گفتم مامانمینا بیان ،پاشدم شامم گذاشتم ،

دیگه نمیتونم ادامه بدم 😣😣

خسته شدم ،کمرم افتضاح درد میکنه😭

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

چرا خوب مهمون دعوت کردی... اوایل بارداریتم هست باید تا 4ماه خیلی استراحت کنی عزیزم..دیگه اینکارو نکن.....خیلی تو بارداری زودتر خسته میشی ..

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چرا خوب مهمون دعوت کردی... اوایل بارداریتم هست باید تا 4ماه خیلی استراحت کنی عزیزم..دیگه اینکارو نکن ...

مجبور بودم دعوت کنم ،دیروزم کلی خسته شده بودم ،الان دیگه نمیتونم تکون بخورم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز خوبه مادرته الان بیان ببیننت کمکت میکنن دیگه بشین با خیال راحت چایتو بنووووش😁

اره اون که گفت شام نزار ،خودم میام درست میکنم ،ولی خوب من روم نشد 

مجبور بودم دعوت کنم ،دیروزم کلی خسته شده بودم ،الان دیگه نمیتونم تکون بخورم

یا از بیرون غذا بگیر یا اگ رراحتید به مادرت بگو زودتر بیاد درواقع کاراتو بکنه غذا رو اون بیاره و جمع کنه...

شوهرت کمک نمیکنه؟؟

البته شوهر من کمک میکنه ولی بی سلیقه ست نمیتونم کاری بهش بسپارم

یا از بیرون غذا بگیر یا اگ رراحتید به مادرت بگو زودتر بیاد درواقع کاراتو بکنه غذا رو اون بیاره و جمع ...

شوهرم خداوکیلی کمکم میکنه و تمیزم هست ،از منم تمیز تره ،از خداشه بهم کمک کنه ،ولی خب بدیش اینه که همش سره کاره الان تا ده و نیم سره کاره ،اون موقع دیگه کمکش  فایده ای برای من نداره

شوهرم خداوکیلی کمکم میکنه و تمیزم هست ،از منم تمیز تره ،از خداشه بهم کمک کنه ،ولی خب بدیش اینه که هم ...

اخی... اشکالی نداره ..غریبه که نیست مادرته

دختر خوب نمن اين كارارو. فكر نكن توانش و داري مي توني انجام بدي. برات ضرر داره

مجبور شدم 😣😣😣