2821
2789

اوراق واسه وام مسکن است.یعنی باید حتما باهاش خونه بگیری و سند خونه رو تا باز پرداخت اقساط بزاری رهن بانک.هر میلیون باید تقریبا 55 هزارتومان پول بدی اوراق بخری.سقفش هم واسه هر نفر تهران 80 و مراکز استان 60 تومن است.هر نفر هم میتونه ی بار بگیره این وام رو.و سودش هم 18 درصد است.حالا شما اگر نصف مبلغ وام رو برای یکسال بزاری بانک دیگه نیاز ب خرید اوراق نداری و سودش هم هشت درصد است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میشه واسه هر میلیون باید 55 تومن بدی و سودش 18 درصده.مدارک جور باشه دو هفته ای کارت میشه

من الان نمیخوام وامو بگیرم برناممون واسه سال اینده یا چند ماه دیگس. خرید اوراق الکترونیکیه یا حضوری باید برم بانک

تهران زوجین میتونن تا 160 میلیون وام بگیرن

الان جدیدا گفتن ک قراره افزایشش بدن. من اگر مثلا اندازه 100میلیون اوراق بخرم همون تعداد هر نفرو بهم وام میدن؟ببخشید سوالام زیاده 

شما میدونی مدارکش چیه؟

باید شوهرتون در امد ثابت داشته باشه یا خودتون ی جور باشه که مطمئن بشن میتونید قسط بدین

تا حالا از وام مسکن بانک یا نهاد های مثل سپاه و نیرو و ... استفاده نکردن باشین

خونه ای ک میخاید بگیرد حداقل باید 120 برابر وام ارزش داشته باشه.زیر 15 سال باشه

الان جدیدا گفتن ک قراره افزایشش بدن. من اگر مثلا اندازه 100میلیون اوراق بخرم همون تعداد هر نفرو بهم ...

واسه خودتون شوهرتون میدن دیگه.این بخشنامه ها تا احرایی بشه هیهات هست.ب امید اینا نباشین.الان ی سال دارن میگن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز