2777
2789
دوست پسر که رابطمون با هم خیلی عمیقه ، میدونم لحظه ای بدونه من طاقت نمیاره ، کاش انقدر از‌همه لحاظ خ ...

عریزم با گفتن این چیزا داری خودتو گول میزنی اگه در حد دوست پسره ولش کن الان داغی و دوسش داری فردا روز که به هم عادت کردین از اینکه باهاشی پشیمون میشی

ادم معتاد ممکنه دست به دزدی هم بزنه ممکنه از خانوادت یا خواهر و برادرت دزدی کنه

و از همه مهمتر اینکه هر چیزی تو خونه یا خونه ای که اون رفت امد داشته گم بشه شاید اون بیگناه باشه ولی تو فک میکنی کار اونه و کلا داغون میشه اینو از یکی از دوستام که شرایطش مشابه توئه تجربه دارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید این سوالو دارم من شنیدم کسایی که اعتیاد دارن میلی به رابطه جنسی ندارن یا ابلیمو و دوغ نمیخورن ...

منم شنیدم میگن میل به رابطه جنسی ندارن ولی نمیتونم متوجه این مورد بشم راجع به ایشون ، و اینکه شربت درست کنم بگم بخوره بعدش چه اتفاقی میفته؟!مرسی بابته راهنماییت عزیزم

عریزم با گفتن این چیزا داری خودتو گول میزنی اگه در حد دوست پسره ولش کن الان داغی و دوسش داری فردا رو ...

خودمو گول نمیزنم ولی کلا دلم به حالش میسوزه لعنت به رفیقه ناباب.... با حرفت کاملا موافقم ، مرسی بابته راهنماییت عزیزممم

منم شنیدم میگن میل به رابطه جنسی ندارن ولی نمیتونم متوجه این مورد بشم راجع به ایشون ، و اینکه شربت د ...

رابطه جنسیشون خیلی کم میشه سعی کن بیشتر باهاش باشی مثلا یه روز در میون نزار طول بکشه فاصلش بعد ادمی که مصرف میکنه میگن هی دماغشو میکشه دوغ و ابلیمو میگن اثر موادو میپرونه 

رابطه جنسیشون خیلی کم میشه سعی کن بیشتر باهاش باشی مثلا یه روز در میون نزار طول بکشه فاصلش بعد ادمی ...

مرسی قربوووونت برممممم ،واقعا ممنونم از راهنماییت ، باید این چیزایی که گفتیو بهش بدم ببینم وقتی اثرش میپره کلافه میشه یا نه ، چون وقتی اثرش میپره باز باید بره مصرف کنه ، و اینکه وقتی ام خمار هستن فک کنم بینیشونو میکشن بالاااااا

بهترین راه اینه که بری با یه دکتر حرف بزنی به بهانه عفونت خودت برو جواب ازمایش بگیر اونم یه دفعه بگو قبلش نگی گرفتنی دکتر بگه باید از شمام ازمایش بگیریم البته اگه باهم رابطه دارین میتوکه دکتر بگه ببینم از شما عفونت منتقل شده یا نه .

مرسی قربوووونت برممممم ،واقعا ممنونم از راهنماییت ، باید این چیزایی که گفتیو بهش بدم ببینم وقتی اثرش ...

اره خمار میشن دماغو میکشن .البته بگم میگن کسی مواد مصرف کنه ابلیمو نمیخوره منم شنیددم 

بهترین کار گرفتن مشاوره از افراد متخصص هست .

یه سری کمپ ترک اعتیاد یا مرکز ترک اعتیاد هست که مشاور و روانشناس های متخصصی در این زمینه دارند که فکر کنم رایگان مشاوره میدن.

بهتره بری یکی از این مراکز و از اونا مشاوره بگیری. سرخود کاری نکن که باعث پشیمانی بشه. موفق باشی