2777
2789
عنوان

چالش :سوتی

101 بازدید | 4 پست

وایی خدا من یع  بار اومدم به یکی گفتم به جای اینکه این همه بری زیر هر دندان پزشکی (منظورم این بود بری زیر دست هر دندان پزشکی😬

یعنی نابود شدم😰 

یه بار دیگه هم رفتم بیرون لامصب شیشه خیلی تمیز بود 😰 با مخ رفتم توش  هر چی پسز جوون خوشکل بود اونجا زدن زیر خنده دیگه تا رفتم تو او مدم هزار تا تیکه انداختن بیچاره خود فروشنده هم خندش گرفته بود

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

اگه من با سر برم تو شیشه یکی باید خودمو از شدت خندم جمع کنه 😂

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه بار تو یه فروشگاه خریدامونو کردیم یارو داشت حساب میکرد چشمم خورد به بسته های ادامس رفتم یکی برداشتم با طعم انار حالا شوهرمم اصرار میکرد یه طعم دیگه بردار بعد دیدم پسره که داره حساب میکنه و چند نفر دیگه خیلی نگامون میکنن و میخندن منم به شوهرم گفتم من انار دوست دارم حالا تو هر طعمی دوست داری خودت بردار برداشتیم و اونا هم همچنان به خنده شون ادامه دادن اومدیم خونه باز کردم دیدم کاندوم بود😂😂😂😂ما فک میکردیم ادامسه  تازه فهمیدم چرا بهمون میخندیدن دیگه اون فروشگاه برا خرید نمیرم هیچ وقت 

یه بار تو یه فروشگاه خریدامونو کردیم یارو داشت حساب میکرد چشمم خورد به بسته های ادامس رفتم یکی برداش ...

oh my god😄😁😂

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز