2777
2789
عنوان

شام

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 26 پست
الویه. کوکو. کتلت. گوجه بادمجون. خوراک گوشت چرخی. گوفته.  آش رشته. آش ماست. آش جو. ناگت. شنیسل. ...

مرسی عزیزم😍

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم دستورش و بگو

پاچینو دوساعت تو اب پیاز و زعفرون نمک فلفل دارچین ابموبخوابون بعد تو تابه دوقاشق روغن بریزو پاچینتو با همون ابلیموکه توش خوابونیدی بزاربپزه ابش ته رسید توروغنش سرخ میشه کنارشم سیب زمینی سرخ شده بزار 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوکو بادمجون  کوکو سبزی  گوشت چرخی و سیب زمینی  بادنجون سرخ کرده با گوجه  خو ...

ممنون

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بیف استراگانف تا حالا درس نکردم ..اسونه ؟؟؟خوشمزه میشه؟؟؟ دستورش میگی

من گوشت استيك كوبيده رو زود ميپزه ميبرم باريك باريك

يه پياز تفت ميدم بعدش گوشت رو ميريزم تفت ميدم تا رنگش عوض شه بعد قارچ ميريزم با يه مزه گوشت اليت و يه كوچولو نمك و يه كم فلفل سياه ،نصف استكان آب ميزا رم نيم ساعت بپزه تا اينكه يكم آب داشته باشه،خاموشش ميكنم يه دونه خامه صورتي ميريزم هم ميزنم با سيب زميني سرخ كرده ميارم 

من گوشت استيك كوبيده رو زود ميپزه ميبرم باريك باريك يه پياز تفت ميدم بعدش گوشت رو ميريزم تفت ميدم ت ...

با نون میخورین یا روی پاستا میریزی ؟؟؟خوش مزه اس؟

جفتش ميشه من با برنجم دوست دارم،عالي ميشه براي هر كي درست كردم خوشش اومده

مرسی عزیزم

نمیدونم منم. فک کنم یکی میگفت ۵ونیم انگاری

من مادر شوهرم هر سری برام میخره قیمتش ندار