2777
2789
عنوان

تست بارداری

114 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوب هستید 25 فروردین پری اومد بنظدتون کی تست بارداری انجام بدم  که ببینم باردارم یاخدای نکرده نه هرچه زودتر بعد روز موعد نمیخوام الان 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

موقعی ک پری میاد حساب نیس کی تموم شده پریت

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حداقل تاروز موعدت باید صبر کنی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سلام خانوما منم دیروز موعدم بود هنوز نشدم 

چند روزه وقتی دراز میکشم شدید علائم پریودی دارم ولی خبری نیس 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
موعد قبلی من ۱۹ فروردین بود..دو روز پیش تست زدم جواب داد شمام یه هفته دیکه امتحان کن

یه هفته هیلی نیست من نمیتونم صب کنم

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
30 تموم شد

خب 30 اردیبهشت باید پریود شی بزار از وقتت بگذره بعد تست بده 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

شماها که مامان دارید میشید دعام کنید ک منم اینبار مامان بشم 

نامنظمی؟ صبر کن فعلا

نه نیستم دارو میخورم ۶ ماهه دقیق به موقع پریود میشم سیکلام ۳۰ روزه هس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نه نیستم دارو میخورم ۶ ماهه دقیق به موقع پریود میشم سیکلام ۳۰ روزه هس

فعلا صبر کن 

توکل به خدا 

انشاالله ک باردار باشی 

تا حالا چند بار سوال پرسیدم جوابمو دادید .دعا میکنم باردار باشی 

اگه بودی تگم کن بگو بهم خوشحال میشم 

راستی یه سوال داشتم من ضخامت اندومترم تو روز ۱۷ سه بود رفتم دکتر قرص نداد !اینجا همه گفتن بری دکتر قرص میده نداد منم فعلا دارم لوبیا سبز میخورم به نطرتون بدون دارو ضخامتم خوب میشه

پسر نازم عاشقتم