2777
2789
عنوان

قرص خوردن مثل نقل و نبات

166 بازدید | 16 پست

مردم رو میبینم همش دارن قرص میخورن خیلی ناراحت میشم مشکل خاصی هم ندارن ولی فکر میکنن بدون این قرص ها زندگی غیر ممکنه ادم میشناسم که هر روز ۲ تا قرص ژلوفن میخوره میگه اگه نخورم سرم از درد میترکه یا دوستی دارم که چندین ساله با قرص خواب فقط خوابش میبره یا مبینم طرف تا ۲ تا سرفه میکنه بدون اینکه دکتر بره سر خود انتی بیوتیک میخوره ! 

خیلی ناراحت کنندس هر چی هم بهشون میگی گوش نمیدن چرا ایرانی ها اینقدر بی رویه قرص و دارو مصرف میکنن ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش منم متاسفانه😐😒ژلوفن باز بودم ک ترک کردم ولی چندروزه قرصایی ک دکتربراسرماخوردگیم نوشته بودو میخوردم ک دیشب قطعش کردم و فقط فعلا برا گلوم شربت اویشن باغی میخورم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

ایرانی ها هزارتا کار دیگه ام می کنن. توی خیابون و طبیعت اشغال میریزن به هم فحش می دن تو خیابون بوق می زنن ما کلا ملت خشمگین و عصبی هستیم قرص خوردن زیادی هم بخاطر روحیه عصبی و بدون آرامشمونه

مصرف سرخود مسکنای قوی مثل ژلوفن و نوافن و.. دوتا دلیل عمده داره فکر میکنم. 

یک اینکه خیلیا پول دکتر و درمون ندارن پس یه مسکن 5 تومنی بهترین راه خلاصی از درده براشون

دو اینکه زیادی تو پر قو بزرگ شدن و در مقابل درد کم طاقتن 

از جفتشم زیاد دیدم اطرافم

از کجا میدونی اونی که قرص خواب میخوره مشکلی نداره؟

اخه میگه یکم دیر خوابم میبره بعد قرص میخوره که رسما بیهوش بشه بدنش هم عادت کرده اگه نخوره دیگه خوابش نمیبره خیلی وحشتناکه 

2790
2778
2791
2779
2792