مردم رو میبینم همش دارن قرص میخورن خیلی ناراحت میشم مشکل خاصی هم ندارن ولی فکر میکنن بدون این قرص ها زندگی غیر ممکنه ادم میشناسم که هر روز ۲ تا قرص ژلوفن میخوره میگه اگه نخورم سرم از درد میترکه یا دوستی دارم که چندین ساله با قرص خواب فقط خوابش میبره یا مبینم طرف تا ۲ تا سرفه میکنه بدون اینکه دکتر بره سر خود انتی بیوتیک میخوره !
خیلی ناراحت کنندس هر چی هم بهشون میگی گوش نمیدن چرا ایرانی ها اینقدر بی رویه قرص و دارو مصرف میکنن ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکیش منم متاسفانه😐😒ژلوفن باز بودم ک ترک کردم ولی چندروزه قرصایی ک دکتربراسرماخوردگیم نوشته بودو میخوردم ک دیشب قطعش کردم و فقط فعلا برا گلوم شربت اویشن باغی میخورم
چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
ایرانی ها هزارتا کار دیگه ام می کنن. توی خیابون و طبیعت اشغال میریزن به هم فحش می دن تو خیابون بوق می زنن ما کلا ملت خشمگین و عصبی هستیم قرص خوردن زیادی هم بخاطر روحیه عصبی و بدون آرامشمونه