2789
عنوان

سوختگی

176 بازدید | 9 پست

بچه ها این تاپیک پیرو تاپیک دوستان میزنم وقتی دچار سوخگتی شدین بالافاصله روغن زیتنون بریزن روز یا  نداشتین رو غن جامد . 

این کار باعث میشه نه تاول بزنه نه جاش بمونه در کمترین زمان ممکن هم خوب بشه

من که از آردخنک خیلی راضی ام عالیه

حتی یه سری داشتم پیراشکی سرخ میکردم یهو ظرف واروشد روغن داغ ریخت رو پای شوهرم از زانو تاپایین،،،ولی من همیشه ارد تویخچال دارم سریع اردخنک اوردم پاشیدم رو پاش ک کل پاش آردی شد ،،،ماشالله جاش که نموندهیچی تازه یه دونه تاولم نزد

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای من تازه ازدواج کردم همش دستم میسوزه.ینی دستام عین دستای سالخورده های از خط و خش داره.

چه بد . پس واجب حتما یه روغن زیتون بخری بزار دم دستت . من هم بعدا متوجه این قضیه شدم چند هفته پش 3 تا انگشمم سوخت زودی روغن زیتون خالی کردم روش خالم گفت تاول زدم نه گفتم نه گفتم ببینم تعجب کرد . بعد توضیح دادم بهش . خیلی خوشش وامد

وای من تازه ازدواج کردم همش دستم میسوزه.ینی دستام عین دستای سالخورده های از خط و خش داره.

منم تازه ازدواج کرده بودم همینطوربود یاهروزدستمو میبریدم یامیسوختم،،بخدا جای بعضی ازسوختگیاهنوزنرفته و رو دستمه😒تازه منم ازاین دخترانبودم که توخونه بابا بخوربخواب باشم،،برعکس تمام کارای خونه رو خودم میکردم اشپزیمم فول بود ولی نمیدونم چه حکمتیه ازدواج ک میکنی هول میشی هی میسوزی...انگارازاول ازصفرشروع میکنی بخاطراونه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

من برای سوختگی های شدید پانسمان پیشرفته روزین رو میشناسم دختر خالم بخاطر سوختگی که داشت یه دکتر براش تجویز کرد و یه مدت استفاده کرد و خیلی خوب شد و اصلا جاش هم روی پوستش نموند با اینکه خیلی شدتش زیاد بود

من برای سوختگی های شدید پانسمان پیشرفته روزین رو میشناسم دختر خالم بخاطر سوختگی که داشت یه دکتر براش ...

به منم گفتن برای بچه ام که سوخته پانسمان روزین استفاده بشه تا زودتر خوب بشه ولی هنوز نتونستم از جایی پیدا کنم، میشه شما بهم بگین از کجا میشه خرید کرد