2777
2789

تو هم بگو زااارت

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای دیووونه😂😂😂😂

لعنتیییی 🤣🤣🤣بخداآدم با ادبیم ..سر مشکلات این نی نی سایتا دیگه واقعا مخم به زارت زورت افتاده

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

سلام دوستان.همسرم 10 روزه برای کارو زیارت رفته سمت عراق و کربلا. امروز برمی گرده و من از صبح امدم خونه و باکلی ذوق و شوق منتظرم بیاد. زنگ زده میگه چرا رفتی خونه. برو خونه مامانم اینا میام اونجا 😐😐😐😐

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
لعنتیییی 🤣🤣🤣بخداآدم با ادبیم ..سر مشکلات این نی نی سایتا دیگه واقعا مخم به زارت زورت افتاده

بترکی چقد خندیدم. اره این مردا مارو بی ادب میکنن با این کاراشون😂

تظاهر میکنم به زندگی کردن
بگو تو برو من اینجا تو خونه خودمون منتظرتم

میگه می خوای ثابت کنی اول تویی 

بگو آره اول من باید ببوسمت من اول باید بغلت کنم من اول باید بوت کنم

چرا این و هیچوقت نمی فهمه؟ ؟؟؟؟😢😢😢