2777
2789
عنوان

طب اسلامی

234 بازدید | 10 پست

فقطو فقط کسایی ک داروی طب اسلامی مصرف کردم بیان بگن چطور بود؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
راضی بودم . به نظرم بهتر از داروی شیمیایی هرچند ممکنه کمی دیرتر جواب بده

چه داروهایی مصرف کردی من واسه شقاق مقعد یسری دارو داده ک خوردنی نیست فقط قرص خون خوردنیه ولی میترسم چون حاملم ولی گفت اشکالی ندارم اتفاقا بهتره بخوری چون حامله ای هفت تا صبح هفت تا شب خیلی میترسم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه داروهایی مصرف کردی من واسه شقاق مقعد یسری دارو داده ک خوردنی نیست فقط قرص خون خوردنیه ولی میترسم ...

من واسه کم خونی خوردم

واسه بواسیر و یبوست استفاده کردم 

هر دوتاشم عالی جواب داد خدا رو شکر . 

ولی شما چون بارداری حتما با یه متخصص طب سنتی دیگه هم مشورت کن . توی نت هم سرچ کن

من واسه کم خونی خوردم واسه بواسیر و یبوست استفاده کردم  هر دوتاشم عالی جواب داد خدا رو شکر .& ...

اخه طب اسلامی اصلا طب سنتی رو قبول ندارن

اها طب اسلامی صد در صد بهتره بازم سرچ کن که ۷اطرت جمع بشه

سرچ میکنم تو نظرات میخونم چندنفر نوشته بودن ما تو بارداری مصرف کردیم از سقط هم جلوگیری میکنه حالا این استاده هم میگه اتفاقا فولیک اسیدو اینارو نخور ولی این دارو رو مصرف کن

سرچ میکنم تو نظرات میخونم چندنفر نوشته بودن ما تو بارداری مصرف کردیم از سقط هم جلوگیری میکنه حالا ای ...

سلام عشقولی من دیشب بیبی چکم هاله انداخت تنبلی تخمدان و ماه دوم اقدام فقط و فقط دارو ی باه شون رو مصرف کردم اگه بارداری ام قطعی شد تاپیک میزنم 

سرچ میکنم تو نظرات میخونم چندنفر نوشته بودن ما تو بارداری مصرف کردیم از سقط هم جلوگیری میکنه حالا ای ...

منم فولیک اسید نخوردم . سویق باید خورد به جاش که البته من چند بار فقط استفاده کردم