2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 44 پست
آره راست میگید😟 دعا کنین از سرش بیوفته.  بعضی وقتا دلم میخواد تا میتونم بزنمش بیشعورو😡

شوهر من بعضی وقتا سیگار میکشید اما انقد با سیاست جلوش برخورد کردمو بروش نیاوردم که ن تاحالا درموردش باهام حرف زد ن جلوی من تاحالا روشن کرد

به روش میاوردم چون دلم میخواست با خواسته خودش بزارتس کنار

یه روز اومد گفت دلم میخواد سیگارو بزارم کنار چون میدونم تو خوشت نمیاد.. میگه وقتی میدونم تو راضی نیسی لذتی بهم نمیده کشیدنش 

منم بهش گفتم هرتصمیمی میگیری موفق باشی😐

💍👫

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا درست نیس البته به نظر من مادرا هی مواطب بچه هاشونن چون بچه هاشون کوچیکن و اونا فکر میکنن نمیت ...

دقيقا منم قبول دارم ولي چون ما همه اينجوري بوديم عادت كرديم ديگه.. بعد چون شوهرم محبت و توجه تو خانوادش نديده اين كارا خيلي باعث شده كه بيشتر طرف من باشه😆 ولي در كل من راضيم جفتمون حال ميكنيم. من يه پسر كوچيك دارم، شوهرمم هميشه پسر بزرگمه😂🤣

خب الان شما با مادری کردن تونستی در این زمینه موفق باشی؟؟

مادری نمیکنم مگه مادر و پسر استغفرالله باهم چیز میز دارن 

من زنشم باید کنترل کنم اش 

مثلا مامان کاری نداره پول جمع میکن یانه 

اصلا میدون کجاس با کی نمیگم مجرد بودنی شاید می پرسید یا نامزد

ولی الان نه با منه 

مثلا اگه بر بادوستش شیشه بکش بعد من بگم من مادرش نیستم بزار مادرش بگه الان مادرش دیگه کاری نداره باهش