2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 44 پست

صبحانه خوردی؟؟؟ 

ناهار چی خوردی؟؟ سیر شدی؟؟ 

زود بیا خونه دیروقت خطرناکه

جورابت کثیف شده عوضش کن

لباس گرم بپوش

کجا داری میری؟؟ 

باکی میری؟؟ 

دوستای ناباب نداشه باشیا

کلا نباید ازاینجور چیزا گف چون اونا خودشون عقل دارن و میدونن چی درسته چی غلطه وقتی شما اینارو بهشون میگیدو این مدلی نگرانش هستین حس مادر بودن بهش میدین

💍👫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب به ما چه؟ می خواد خودشو بکشه بدبخت کنه بذار بکنه مامانشی مگه بگی سیگار نکش یکی دیگه باید دلش ...

اگه خدانکنه چلاق بشه بشین تو خونه به کی ضرر میرسه 

زندگی منو شوهرم الان منو اون هستیم مادری دیگه تو خونه  نیست من وشوهرم هستیم پس باید بهم کمک کنیم و اونم کمک‌کنه همون غیرت شوو نشون بده

باهاش دوست باش 

انتقادي ام داري مث ي دوست بهش بگو

مثلا فقط نگو سيگار نكش بده بگو چون دوست دارم نميخوام اسيبي ببيني 

ببين ريشه ش از كجاست شايد فقط محض عادت ميكشه كمكش كني كمترش كنه و بزاره كنار نه اينك انتقاد سخت كني ازش

صبحانه خوردی؟؟؟  ناهار چی خوردی؟؟ سیر شدی؟؟  زود بیا خونه دیروقت خطرناکه جورابت کثیف شد ...

خخخخ😂 یعنی خوشم میاد همه اینا رو باهام میگم تازه به زور میخوابونمش میگم شبکاری میری مریض میشی😮

مامان من واسه بابام مادر بود حالا منم واسه شوهرم مادري ميكنم😂 اتفاقا خيلي هم خوبه كيف ميده 😆 ...

اصلا درست نیس

البته به نظر من

مادرا هی مواطب بچه هاشونن چون بچه هاشون کوچیکن و اونا فکر میکنن نمیتونن از خودشون مراقبت کنن

شوهر شما که بچه نیست

این نظر ما نیست همه روانشناسای زناشویی میگن برا شوهرتون مادری نکنید

💍👫
وقتی خودش میدونه برا قلبش ضرر داره نباید اینکارو کنه بچه نیست که شما بخوای هی تذکر بدی و اون گوش ند ...

آره راست میگید😟 دعا کنین از سرش بیوفته. 

بعضی وقتا دلم میخواد تا میتونم بزنمش بیشعورو😡