2777
2789
عنوان

خواهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 48 پست
ای خدا ااا خواهر منم اینجوری بود با اینکه از من بزرگ‌تره خیلی طول کشید تا مثل یه آدم بالغ رفتار کنه

واقعا؟؟ باهاش چطوری رفتار کردین که خوب شد خواهر من الان 29 سالشه ولی از این کارا میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم حسود هم زندگی خودش و هم زندگی دیگران رو اتش میزنه  ازش دوری کن.

ما ازش دوری میکنیم اصلا خونه اش هم نمیریم، او میاد میگه شوهرم حقوقشو چند ماهه ندادن زندگی فلانی چقدر خوبه از این حرفای بی سرو ته در صورتی که نمیدونه زندگی ما هم به سختی داره میگذره فکر میکنه همه ی عالم و آدم پولدارن خودش بی پوله

خوب وقتایی ک میری خونه مادرت نگو بهش حداقل اینجوری پدر و مادرت از بی ادبی هاش ناراحت نمیشن ب مادرتم ...

میدونی همش میگه میام میزنم تو شکمت، ما همه ی راه ها رو امتحان کردیم فایده ای نداره این میاد فقط ما رو عصبی کنه

خوب وقتایی ک میری خونه مادرت نگو بهش حداقل اینجوری پدر و مادرت از بی ادبی هاش ناراحت نمیشن ب مادرتم ...

من بخاطر این خواهرم برا زایمانم نمیخوام خونه ی مادرم بیام با اینکه 1 ساعت از خونه ی مامانم فاصله دارم میخوام بشینم خونه ی خودم برام هم مهم نیست کسی پیشم باشه یا نباشه، فقط دوست دارم موقع زایمانم این خواهرمو نبینم

چی بگم. انشاالله حل بشه. نذار پدر مادرت پیر بشن سر این ماجرا 

پیر شدن گلم، مامانم انواع مریضیا رو از دستش گرفته، پدرم هم که اگه تو صورتش نگا کنی میترسی از بس پر از چروک شده صورتش

میدونی همش میگه میام میزنم تو شکمت، ما همه ی راه ها رو امتحان کردیم فایده ای نداره این میاد فقط ما ر ...

میفهمم چی میگی اون عصبیه و باید درمان بشه ولی وقتی با توپ و تشر باهاش برخورد بشه بدتر میکنه من یه خاله دارم عین خواهرشماست حتی رو نوه های مادرم حساسه ولی خوب ماها الان دیگه فهمیدیم هرچی ازش دوری کنیم بدتر میشه و حرفایی میزنه ک دیگران رو میسوزونه و بلاخره عروس و داماد قبول نمیکنن این توهین و حرفهارو 

ولی الان مثلا الکی از دستپختش تعریف میکنیم اونم کلی خوشحال اشپزی میکنه با اینکه واقعا نمک و ادویه و ایناش کمه یا برنج شفته یا خورشت اب و دون جدا ولی خوب برا راحتی اعصاب خودمون اینکارو میکنیم مثلا جایی بریم اول بهش زنگ میزنیم ک بیا بریم بی تو خوش‌نمیگذره دوبارم اصرار میکنیم اگ نیاد دیگه چیزی نمیگیم بیادم هواشو داریم تو جمع هیچ کس باهاش تندی نمیکنه مثلا رو اینکه مادرم بلده اایش کنه حساسه هی میگه ادم باید خدایی قشنگ باشه من قشنگ خداییم دیگه قبلا واکنش نشون میدادیم ولی الان میگیم اره قشنگی ارایشم یاد بگیری قشنگتر میشی ینی بزور میفرستیم بره  دنبال چیزایی ک حسودی میکنه تا فک نکنه چیزی از بقیه کمتر داره خوشی های زندگیمونو جار نمیزنیم بلاخره حسوده اون‌سختی هارو نمیبینه ک فقط میگه خوشبختن شادن ولی نمیدونه گاهی صورتمونو با سیلی سرخ نگه میداریم

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
میفهمم چی میگی اون عصبیه و باید درمان بشه ولی وقتی با توپ و تشر باهاش برخورد بشه بدتر میکنه من یه خا ...

اون قبلنا به ما میگفت خوشگل شدم موهامو رنگ کردم ما هم میگفتیم آره بعدش میگفت شما دارین دروغ میگین اگه باهاش با خوبی رفتار کنیم یه حرفو هزار بار تکرار میکنه حتی شوهرشو هم خسته میکنه مثل بچه های یه وقتایی میگم عقل تو کله اش نیست وگرنه این حرفای بچگانه رو نمیاد، ازش نمیشه هم تعریف کرد چون میگه شما دروغ میگین

این خواهرم خیلی عجیبه بااینکه مجرده و سنش بالاست اما خیلی با محبته سر دخترمم تا مدتی شب ها بیدار میش ...

خدا بهش سلامتی و طول عمر بده. خدا براش بهترینارو رقم بزنه.

تظاهر میکنم به زندگی کردن
اون دیگه حسود هستش یا پدر  مادرت کم بهش محبت کردن داره جلب توجه میکنه متاسفانه تو بزرگسالی

آره حرفتون واقعا بجا بود متاسفانه داره تو بزرگسالی جلب توجه میکنه، آخه از وقتی یادمه چون خواهر بزرگترمون بود بیشتر بهش اهمیت میدادن یا براش طلا میخریدن رفت دانشگاه دیوونه بازی درآورد بردیمش دکتر که گفتن مشکل داره و بهش شوک میدادن قبلنا خیلی کم حرف بود وقتی بهش شوک و دارو دادن خیلی پرو و زبون دراز شد به بابام و مامانم فحش میده مارو نفرین میکنه

فقط زمان میخواست بعدش من باهاش درد دل میکردم و این باعث میشد احساس نکنه که مثلا زندگی من بهتر از اون ...

من اگه باهاش درد و دل کنم بدتر جوگیر میشه الان باهاش قهرم اصلا دوست ندارم ببینمش چون وقتی ما خواهرا رو میبینه که با هم داریم میخندیم گریه اش میاد و وقتی میبینه ما ناراحتیم اینقدر کیف میکنه که همه متوجه میشن یعنی تا اینقدر حسود تشریف دارن.