2777
2789
عنوان

خواهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 48 پست

وای چقدر عجیب که باوجودی که خودش داره اینطوریه.من یه خواهر مجرد دارم که نزدیک چهل سالشه و مجرده. ازالان بهم قول داده که روز بیمارستان باهام هست و تا یکماه هم از کارش مرخصی میگیره که بیاد بچه منو نگه داره تا خودم کاملا خوب بشم. یه خواهر دیگمم همش زنگ میزنه بعد زایمان بیا پیشم من نگهت میدارم

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
وا :/ شوهر کردن و حامله شدنم حسادت داره مگه? عجبااا

تعجب نداره دوستم.

واقعا هستن ادمایی که حسادت میکنن به اینجور چیزا و کمم نیستن وقابل درکم هست عجیب نیس.

تظاهر میکنم به زندگی کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسردگی داره?

تو دوران مجردیش پیش روانپزشک میبردیمش بهش شوک میدادن همش دوست داشت شوهر کنه اما خواستگاری نداشت فقط همین شوهرش اومد خاستگاریت که سریع جواب مثبت داد شوهرش خییلی آدم خوبیه با اینکه میفهمید مشکل داره اما باز باهاش ازدواج کرد

وای چقدر عجیب که باوجودی که خودش داره اینطوریه.من یه خواهر مجرد دارم که نزدیک چهل سالشه و مجرده. ازا ...

چه مهربووون😍😍😍😍 چقدر انسان. یادت باشه جبران کنی 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
چه مهربووون😍😍😍😍 چقدر انسان. یادت باشه جبران کنی 

این خواهرم خیلی عجیبه بااینکه مجرده و سنش بالاست اما خیلی با محبته سر دخترمم تا مدتی شب ها بیدار میشد نگهش میداشت تا من بخوابم بطوریکه اصلا بیخوابی نکشیدم.

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خدا رو شکر گلم قدرشونو بدون

تو هم زیاد توجه نکن برو سیمونی خوشگلت با شوهرت بخر که خیلی این روزا شیرینه با یادوری خاطره تلخ ظهرش نکن ....بچه بچسب لباس دختروه بخره یا پسرنهوااای خدا من خیلی شیرینه لباس برای بچه💕💕

یعنی هیچی بهش نمیگی و هیچ کاری نمیکنی میاد فحش میده و نفرینت میکنه! بهش بگو هر وقت تو میایی اون نیا ...

یهویی پیداش میشه میاد تو رو خدا برامون دعا کنید صبری برامون نمونده 

خوب وقتایی ک میری خونه مادرت نگو بهش حداقل اینجوری پدر و مادرت از بی ادبی هاش ناراحت نمیشن ب مادرتم بگو نگه ک اونجا بودی زایمانم کردی بی تفاوت باش وگرنه جوشی میشی و بچت شیر جوشی میخوره و ی سره دلدره و گریه

تازه میدونی بهش محبت کن انگاری یکم کمبود محبت داره چون اون توجهی ک میخواد رو نمیبینه افسرده شده بهش احترام بزار تو همه چی نظرشو بپرس بعد کارخودتو بکن یا وقتی عصبیه دستشو بزار رو شکمت بگو نی نیم میگه خاله جونم از چی ناراحته من ک خالمو دوست دارم دلم نمیخواد ناراحت باشه

با توپ و تشر حساسترش نکنید

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕