2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست

دوست  دوران دبیرستان من دوسال پیش فوت کرد خیلی میاد به خوابم عید بود مسافرت بودیم اومدم دیدم فوت کرده نتونستم برم ختمش بعدم ک اومدم دیگه روم نشد برم خونه مامانش تسلیت بگم گفتم منو باهاش خیلی دیدن برم داغ دلشون تازه میشه  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم. منم دوستی داشتم که ازش ناراحت شدم خیلی به دلائلی. چندبار پیش اومده تو خواب رو ویلچر دیدمش. چون شاید ته دلم اینو میخوام. دوس دارم تو واقعیت اتفاق بیفته. تو خواب دلم خنک میشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
قانون نبخشیدن میدونی چیه ؟ اینکه اگر نبخشی توی یه دور باطل قرار میگیری و اون اتفاق ب شکل های مختلف ...

اون پسر هیچ ارزشی نداشت واسم 

ولی چون دختره کارشو تکرار میکرد دلمو شکوند

با یکی که نبود با اکثر پسرایی که میومدن طرف من عشوه خرکی میریخت و شمارشونو از تو گوشیم میدزدید و... 

اون پسر هیچ ارزشی نداشت واسم  ولی چون دختره کارشو تکرار میکرد دلمو شکوند با یکی که نبود با اک ...

اوه چ دختر اشغالی اصلا دیگه محلش نده 

معلومه بهت حسادت میکرده 

الان ازدواج کردی؟

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
فکر که نه ولی نتونستم ببخشمش

ببخشش چون اگه این با دوست پسرت نمیرفت خونه خالی هرگز متوجه نمیشدی دوست پسرت چه ذاتی داره وهنوز باهاش بودی وخودتو بدبخت میکردی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
آره بابا من کلا دیگه ایرانم نیستم  ولی لامصب دلمو خیلی سوزونده

ان شاالله هر جا که میری موفق باشی و یه عشق واقعی رو تجربه کنی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕