2777
2789
عنوان

کیا مث من بودن و بار دار شدن

300 بازدید | 36 پست
| 4 پست

سلام و خسته نباشید 

توروخدا کمکم کنید 

۲۱ سالمه ۸ ماهه ک اقدام ب بارداری میکنم سونو دادم سایز فولیکولام ریز بود چند ماهی لتروزل مصرف کردم  و بار دار نشدم با دستور پزشک از شب سوم شبی دو عدد لتروول و از شب پنجم شبی یکی نصفی کلومیفن تا پنج شب مصرف کردم و روز ۱۴ پری سونو دادم سایز فولیکو ۴۰ .۲۱.۱۱ بود امپول ازاد ساری تخمک زدم و بازم باردار نشدم ماه بعدش لترول خوردم فقط سونو دادم سایز فولیکول روز ۱۴ .۱۵.۵ و ۱۴ بود بازم باردار نشدم  این‌ماه ب دستور پزشک از شب سوم لتروزل شبی دو عدد تا پنج شب و از شب  پنجم پری شبی یکی نصفی کلومیفن مصرف میخوا کنم و حدود یک‌ماهم هست متفومین‌میخورم ایا امیدی هستتت خیلی نا امیدمم شوهرمم ازمایش اسپرم داد و دکتر گفت ی کم ضعیف و مشکلی واس بارداری نداره و ویتامین eو cو فولیک اسید مصرف میکنه

اره عزیزم معلومه ک امید هست صد برابر موقعیت های عجیب تر اینجا و تو دنیای واقعی دیدم بچه دار‌شدن 

صد در صد بچه دار‌میشی نگران نباش استرت نداشته باشه خود استرت باعث میشه بارداری به تاخیر‌بیوفته بیخیالش شو فقط‌داروتو مصرف‌کن حتما‌میشه 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی وقتا مشکل عدم بارداری بخاطر استرسه و اینکه دو نفر اصرار دارن تو یه بازه زمانی خاص بچه دار بشن،یه مدت بیخیالش شین،بسپارین دست خدا و صبر کنید.

دوستای من چندتاشون قصد بارداری دارن

و اولین چیزی دکتر بهشون داده قرص چرک خشک‌کنه

چون گفته اگر عفونت تو بدن باشه مانع بارداری میشه

در ضمن یمدت خودت و شوهرت چیزای گرم و مقوی بخورین

و کلاااااا مرغ رو از برنامه غذاییتون حذف کنید

ایشالا درست میشه

من دبدم با رعایت این موارد خیلیا مشکلشون حل شده

عزیزم دکتر برای اینکه فولیکول (کیست تخمدان)از بین بره به مدت3ماه قرص ال دی تجویز میکنن.نمیدونم این چرا نگفته.بعدش نگران نباش،برای درمان به موقع اقدام کردی و به امیدخدا زود جواب میگیری.استرس خودش حاملگیت رو عقب میندازه.اروم باش

اخه ۴ ساله ازدواج کردم.و همین سن‌کمم ب مشکل برخوردم...

مطمئن باش مشکلت حل میشه ولی تروخدا عجله نکن وقتی بچه میاد دست وپای ادم خیلی خیلی بسته میشه شوما هم سنت کمه زود خسته میشه کلافه کنندس بذار یه نفس بکشی بعد خودتو تو این راه قرار بده

با اون سایز فولیکول باید باردار می شدین حتما اسپرم شوهرت ضعیفه.اگر موقع ارضا شوهرت حرکت اسپرم را داخ ...

شوخي ميكني؟!

حركت اسپرم؟!🙄

دكتر ميگه ابعاد اسبرم در حد ميكروعه و خيلي ريزن با ميكروسكوپ ديده ميشن بعد چجوري ادم ميتونه حسشون كنه؟!

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

من خودمم مشابه تو مشکل داشتم.البته دیر اقدام به درمان کردم.باردار شدم ولی سقط شد.دیگه بیخیال شدم و یه مدت دکتر نرفتم،که بعداز 6ماه از سقطم خدا پسرم رو به ما داد.الان 5سال و نیمشه.خدا قسمت تو بکنه