دو روز. باهام دعوامون شد. یه تیکه زمین گرفته بودیم با پول خودش و پول پس اندازایه من و سکه هایه من اونوقت قرار. شد. نصفش رو به نامم کنه تازه بعد. کلی جرو بحث نصفشم نکرد. به نامم یک سوم رو داد. به من البته به صورت قول نامه ای حالا دیروز که دعوا افتادیم تو دعوا به من میگه همش به خاطر اینه بعدش رفت تو کشو برداشت قولنامه رو برد .تازه امروزم با دوستاش رفتن تفریح و خوشگذرونی حالا من تو خونه تنهایی و بچه داری
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قولنامه رو هر جابی که دوست داره ببره ، چیزی که مسلمه اینه که نمیتونن تغییری توش بدن چون واسه هر تغییری محضر و بنگاه شما رو میخواد .. پس نگران قولنامه نباشید
گرم نگیر باهاش با همون بله خیر جواب بده بزار ناراحتی و دل شکستگی ات رو متوجه بشه . برای خودت وقت اختصاص بده و به خودت برس وقتی به خودت وجودت سلامتی ات و ظاهرت ارزش اهمیت بدی و خودت رو دست بالا بگیری اعتماد بنفست هم بالا میره . به اینها هرقدر بیشتر ارزش و اهمیت میدی جواب معکوس میگیری .همون انرژی رو برای خودت بزار .
یا رب نظر تو برنگردد.........برگشتن روزگار سهل است........